Skip to main content
17. juni 2024

Hold dit næste arrangement i en af Børsens tre temastuer

Leder du efter et sted at holde dit næste arrangement? Gastropub Børsen har tre temastuer, hvor du kan holde din næste fest med mad fra deres skønne køkken.

Af: Viktor Bork | Foto: Gastropub Børsen

I hjertet af Svendborgs pulserende gågademiljø finder du Gastropub Børsen, der er garant for hyggelig stemning, dejlig mad og gode drikkevarer.

Siden 1984 har de givet deres gæster helt særlige oplevelser, og det har de ikke i sinde at stoppe med lige foreløbig.

Så hvis du leder efter et sted at holde din næste fest, kan Gastropub Børsen få lokationen, maden og drikkelsen til at gå op i en højere enhed.

Tre selskabslokaler

Udover byens største udendørsservering består gastropubben af tre temaindrettede selskabslokaler med plads til alt lige fra 10-80 mennesker.

Så uanset om du ønsker at holde en stor eller mere intim fest, har Gastropub Børsen et temalokale, der emmer af historie og passer til lige netop dine ønsker og behov.

Du kan vælge mellem Marthastuen, der byder på maritim stemning efter den danske og ikoniske sømandsfilm, Matadorstuen, der emmer af tv-seriens atmosfære eller Mogensenstuen, der er indrettet i den folkekære musiker John Mogensens ånd.

Tilkøb af selskabsmenuer

Til alle festlokalerne er der mulighed for at tilkøbe forskellige selskabsmenuer med alt lige fra brunchbuffet til en 3-retters selskabsmenu.

Du kan læse mere om de forskellige temastuer inde på deres hjemmeside. Hvis du har spørgsmål vedrørende selskaber, kan du ringe på tlf.: 62 22 41 41.

Du kan se et billede fra hver af de tre temastuer nedenunder her: (Fotos: Gastropub Børsen)