Skip to main content
27. juni 2024

Hotel Nyborg Strand giver kaffen på Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg

Fremover vil gæster i Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg kunne nyde en kop gratis kaffe under deres besøg. Hotel Nyborg Strand har nemlig valgt at give kaffen på Kirkens Korshærs fire varmestuer på Fyn.

Af: Josefine Lilja | Foto: Pexels

Hotel Nyborg Strand har sørget for en kaffemaskine og gratis kaffe til Kirkens Korshær Svendborg, så gæsterne i deres varmestue fremover ikke selv behøver at punge ud, når de vil nyde en kop kaffe.

Ideen til at bidrage til fællesskabet med gratis kaffe opstod hos Nyborg Strands direktør, Jan Grimstrup Larsen, i forbindelse med et besøg på en af de fynske varmestuer. Her blev det hurtigt klart for ham, hvilken værdi en kop kaffe kan skabe for de borgere, der benytter varmestuen. Både varme, nærvær og gode samtaler borgere imellem syntes af strømme fra de dampende kopper.

Lokale krafter bidrager

Udover gratis kaffe fra Hotel Nyborg Strand har varmestuens besøgende også mulighed for at få en bid brød fra Thurø Bageri, der to gange om ugen er forbi med overskudsbrød.

Samarbejdet med de fynske forretninger betyder meget for Kirkens Korshærs arbejde, der udelukkende består gennem frivillighed og donationer. Varmestuen er et fast holdepunkt for mange af Svendborgs socialt udsatte borgere, bl.a. hjemløse, der ønsker en pause, en snak og et måltid mad, og ensomme og psykisk sårbare, der søger fællesskaber og støtte.

Varmestuen har åbent alle hverdage fra klokken 08.15 til 13.30.