Skip to main content
30. november 2023

Indstil kandidater til PRISFESTEN 2023 i Svendborg Kommune

Indtil den 14. januar kan man nominere personer og foreninger i ni forskellige kategorier indenfor kultur- og fritidsliv, der har gjort en forskel i Svendborg Kommune.

Af: Marie Daugbjerg | Foto:

PRISFESTEN 2023 er en hyldest til de folk eller foreninger inden for idræts-, kultur- og spejderliv, der har gjort en ekstra indsats for at forbedre Svendborg Kommune.

Svendborg Kommune har et levende kultur- og fritidsliv, og der er helt sikkert personer eller foreninger, der fortjener at få anerkendelse for deres store indsats. For femte år i træk afholdes PRISFESTEN, hvor svendborggensere hyldes.

Nominér kandidater i ni kategorier

Hvem kender du, som har gjort en forskel for og i lokalsamfundet, og som fortjener at få en klapsalve for det? Måske er det én, der altid er der, en med et særligt stort talent, en der samler folk i fællesskaber eller måske “alt-mulig-personen” med de mange ideer?

Nedenfor kan du se årets priser:

Årets Kulturpris
Årets Idrætsleder
Årets Kulturfællesskab
Årets Idrætsforening
Årets Kulturtalent
Årets Idrætstalent
Årets Lederpris – BUS Spejdernes Samråd
Årets Knoklerpris – BUS Spejdernes Samråd
Årets folkeoplysende Frivilligpris

Prisfesten løber af stablen den 1. marts 2024, men indstillingen af kandidater til årets priser er startet og fortsætter indtil den 14. januar. Du kan nominere kandidater her.

PRISFESTEN 2023

Prisfesten afholdes på Ollerup Efterskole. Ollerup er valgt for at understrege, at PRISFESTEN ikke kun er centreret i Svendborg by men er for alle i Svendborg Kommune.
Udover prisoverrækkelserne vil der være forskellige indslag og musik til fejringen.

Arrangørgruppen bag prisfesten består af repræsentanter fra Sport og Idræt i Svendborg (SIS), Børne og Unge Samrådet Svendborg (BUS), Folkeoplysningsudvalget, Svendborg Musikskole, Spillestedet Harders, BaggårdTeatret og Svendborg Kommune.