Skip to main content
7. juni 2024

Ingen ferielukning hos Hårsmedien: Bliv klar til sommerens fester

Trænger dit hår til en kærlig hånd inden sommerferien står for døren? Så er du heldig, at Hårsmedien i Svendborg holder åbent sommeren over.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Hårsmedien

På Kullinggade centralt i Svendborgs Latinerkvarter finder du Hårsmedien, der i mere end 15 år har leveret professionel service til glade kunder.

Og det stopper ikke, selvom sommerferien nærmer sig for mange. Den lokale frisørsalon holder nemlig åbent sommeren over. Men du skal ikke vente for længe, hvis du får brug for en klipning, farvning eller håropsætning inden sommerens mange arrangementer – mange af deres tider ryger nemlig hurtigt.

Plads til alle

Hos Hårsmedien kan man komme og få skulderne ned, mens man bliver forkælet. Salonen har et stort team med forskellige færdigheder, som gør, at de har en bred kundekreds og en plads til dig. Frisørsalonens kunder spænder bredt med alt fra små børn til ældre og alt derimellem.

Udvidede åbningstider med plads til forkælelse

Hårsmedien har netop udvidet deres åbningstider med ‘stilletider’ i tidsrummet fra kl. 17.30-20.00 om onsdagen og torsdagen, hvor man efter aftale kan komme ned efter arbejde, hvor der ikke er så mange mennesker, og hvor støjniveauet er lavt.

Det gør det derfor også attraktivt i en travl hverdag, hvis man arbejder sent og har brug for selvforkælelse efter en lang og travl dag på jobbet.

Salonens dygtige frisører sørger for, at du får en afslappende oplevelse og den selvforkælelse, du fortjener.

Skal du prøve en ny frisure, eller trænger dit hår til en opfriskning, så du er klar til ferien eller sommerens fester? Så kan du ringe til salonen og bestille en tid på tlf.: 62 80 00 15.

Du kan også læse mere på salonens hjemmeside.