Skip to main content
3. juli 2024

Jul i juli på Torvet i Svendborg

Onsdag den 3. juli har du kunne møde julemanden på Torvet 1 ved den nye Pop-Up på Torvet. Julemandens besøg her i juli skyldes åbningen af en ny udstilling med juleting, som pop-up butikken har åbnet på deres første sal.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: LokalNyt Svendborg

Hvis du har været forbi Torvet 1 i dag, onsdag den 3. juli, er du måske blevet mødt af et sjældent syn. Julemanden er nemlig kommet til byen, selvom kalenderen siger juli.

Foto: LokalNyt Svendborg
Åbent for salg af julepynt 

Julemanden har rejst hele vejen fra Nordpolen for at kunne indvie en ny udstilling med juleting, som nu kan købes hos Pop-Up på Torvet i Svendborg. Her har du kunne finde Michael Mikkelsens pop-up butik siden juni i BodyGuides gamle lokaler. Inden da lå pop-up butikken med isenkram og brugskunst i den tidligere CHP grillbar på hjørnet af Møllergade og Torvet.

De nye juleting kan du finde på første sal i pop-up butikken, mens stueetagen byder på masser af brugskunst og forbrugsvarer, som Michael har fra restsalg og konkursopkøb.

Så kig forbi butikken på Torvet 1 og se udvalget af juleting og brugskunst, som blandt andet byder på en masse flotte lampeskærme til gode priser.

Fotos: LokalNyt Svendborg