Skip to main content

Hall of Bass vol.4

Sydfyns ultimative basfest er tilbage med et brag! Lørdag d. 8. april fyrer Hall of Bass vol.4 op under Værftshallen på Svendborg Havn i en eksplosion af tunge basrytmer. Hall of Bass vol. 4 inviterer til et brag af en basfest lørdag d. 8. april i Værftshallen på Svendborg Havn. En række DJs fra ind- […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sydfyns ultimative basfest er tilbage med et brag! Lørdag d. 8. april fyrer Hall of Bass vol.4 op under Værftshallen på Svendborg Havn i en eksplosion af tunge basrytmer.
Hall of Bass vol. 4 inviterer til et brag af en basfest lørdag d. 8. april i Værftshallen på Svendborg Havn. En række DJs fra ind- og udland er klar til at spille op til fest i et sammensurium af tunge baslyde og vilde lysshows. På programmet er:

DJ SASH!
DJs FROM MARS
BARCODE BROTHERS
YEPHA & HAMPENBERG
NICOLAJ STRAND

Dørene til festen åbner allerede kl. 18:00, og der er DJ-acts på scenen helt frem til midnat. Derefter vil der være efterfest på Kammerateriet til 03.00.
Det praktiske
Der er mulighed for at tilkøbe et barkort, der enten giver 10 eller 50 stk fadøl Mokai eller Cult.
Der er også mulighed for at tilkøbe en pakkeløsning med to koncertbilletter og en overnatning for to inkl. morgenmad på Danhostel i Svendborg til en meget stærk pris.
Køb koncertbillet, barkort og hotelpakke her.