Skip to main content

Brætspilscafé

Kom til brætspilscafé i Svinget overfor Svendborg Bibliotekets hovedindgang. På bibliotekets brætspilscafé går den euforiske sejr og det smertende nederlag hånd i hånd med hyggeligt samvær og kaffe. Det er gratis at deltage, og du kan både medbringe dit eget brætspil eller låne et fra bibliotekets store samling. Alle er velkomne – uanset om du […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til brætspilscafé i Svinget overfor Svendborg Bibliotekets hovedindgang.
På bibliotekets brætspilscafé går den euforiske sejr og det smertende nederlag hånd i hånd med hyggeligt samvær og kaffe. Det er gratis at deltage, og du kan både medbringe dit eget brætspil eller låne et fra bibliotekets store samling. Alle er velkomne – uanset om du er brætspils veteran eller opkomling.
Arrangementet finder sted tirsdag d. 29. november fra kl. 17:45 til kl. 21:00. Tilmelding er ikke nødvendigt, og du kan læse nærmere her.

Leg med ozobotter og lær kodning

På Svendborg Bibliotek kan børn i alderen 6-8 år komme og lære, hvordan man programmerer en robot. Børnene får mulighed for at lære og lege på samme tid.  En ozobot er en lille robot, som kan styres med farvekoder og streger. Børnene får en introduktion og hjælpes i gang, og skal derefter gå sammen to […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

På Svendborg Bibliotek kan børn i alderen 6-8 år komme og lære, hvordan man programmerer en robot. Børnene får mulighed for at lære og lege på samme tid. 
En ozobot er en lille robot, som kan styres med farvekoder og streger. Børnene får en introduktion og hjælpes i gang, og skal derefter gå sammen to og to og lege og lære med deres ozobot.
Man behøver ikke at vide noget om robotter eller kodning på forhånd. Det eneste man behøver er nysgerrighed og lysten til at lære og lege med andre børn!
Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Det kan du gøre på dette link.