Skip to main content

H.C. Andersen fortæller

Er Prinsessen på Ærten og Tommelise også nogle af dine ynglings eventyr? H.C. Andersen kommer til Svendborg bycenter med sin flyvende kuffert, som han vil lukke op. Kufferten er fyldt med eventyr, papir og saks. Der vil både blive fortalt Prisessen på Ærten og Tommelise. Tag familien med til en magisk dag og hør eventyrene, lyt, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er Prinsessen på Ærten og Tommelise også nogle af dine ynglings eventyr?
H.C. Andersen kommer til Svendborg bycenter med sin flyvende kuffert, som han vil lukke op. Kufferten er fyldt med eventyr, papir og saks. Der vil både blive fortalt Prisessen på Ærten og Tommelise.
Tag familien med til en magisk dag og hør eventyrene, lyt, leg, lær og gæt.

Kreaworkshop for børn

Mangler du en børnevenlig aktivitet til efterårsferien? Så tag dit kreative barn eller barnebarn med til workshop hos AOF Center Fyn den 18. oktober. Så er det efterårsferie, og den skal bruges på hygge med familien. Trænger I til at slå jeres kreative evner løs, så kom med til workshop, hvor I sammen kan kreere […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du en børnevenlig aktivitet til efterårsferien? Så tag dit kreative barn eller barnebarn med til workshop hos AOF Center Fyn den 18. oktober.
Så er det efterårsferie, og den skal bruges på hygge med familien. Trænger I til at slå jeres kreative evner løs, så kom med til workshop, hvor I sammen kan kreere små kunstværker ud af genbrugsmaterialer.
AOF Center Sydfyn og Vand og Affald står bag arrangementet, og de sørger for masser af skønne materialer. Der vil desuden være to undervisere til stede, der gerne guider og inspirerer jer i jeres kreative arbejde.
Workshoppen er henvendt børn fra 6 år og op, og de skal ledsages af en voksen. Det koster 10 kroner i entré pr. voksen.