Skip to main content

Handicapdiskotek hos EventFabrikken

Så er der igen Handicapdiskotek på EventFabrikken. Denne gang er temaet forår, og aftenen skal som sædvanlig gå med fest, dans og musik med gode mennesker.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Tirsdag d. 7. maj bliver diskokuglerne og højtalerne igen fundet frem, når der er Handicapdiskotek hos EventFabrikken.

Denne aftens tema er forår, men det er dog ikke kun forår, der er i luften. Aftenen byder nemlig på fest, dans og musik i selskab med en masse dejlige mennesker.

Entré koster 25 kroner, og du kan gå i baren og købe forfriskninger for en flad 20’er hele aftenen lang.

EventFabrikken har sørget for alt det praktiske, de mangler kun dig til at skyde festen i gang.

Pool Party i Svendborg Svømmeland

Kan man kombinere fest med en tur i Svendborg Svømmeland? Selvfølgelig kan man det! Kom med, når de inviterer til Pool Party.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Fredag den 22. marts afholder Svendborg Svømmeland årets Pool Party. For når det nu stadig er for koldt til en udendørs svømmefest, er det oplagt at holde den i Svendborg Svømmeland.

Festen inkluderer bl.a.

  • DJ: Lad musikken føre dig, mens Diskotek Newgate sørger for de sprødeste hits og beats.
  • Diskolys og røgmaskine: Der bliver rig mulighed for at drømme dig hen til et ægte diskotek med diskolys og røgmaskine.
  • Slush Ice: Ingen fest uden en forfriskende slush ice. Tag en pause fra pooldansen og nyd en kølig slurk.
  • Konkurrencer: Der vil være rig mulighed for at vinde fede præmier.
  • Slik: Når arrangementet er forbi, får du en slikpose med hjem, for det er jo fredag.

Så tag dine venner under armen, og vær med til en fest, du sent glemmer.

INFO:

Fredag den 22. marts fra kl. 19.00 – 21.00 i Svendborg Svømmeland.

Det koster 95 kr. + 5 kr. i billetgebyr at deltage.

Alderen er fra 10 – 14 år (Som forælder, er det ved Pool Partyet muligt at sidde i Svømmelandet – uden at skulle betale indgang)

Tilmelding er påkrævet, og der et begrænset antal billetter til salg, så slå til nu.

Køb din billet her.

Best of Svendborg Kommune 2022

Er I klar til at fejre de bedste i Svendborg og omegn for 2022? D. 11. marts inviterer Ugeavisen Svendborg til deres store prisoverrækkelsesshow, Best of Svendborg Kommune, hvor områdets talenter og ildsjæle skal hædres og hyldes til den helt store guldmedalje.  De seneste to år har corona spændt ben for Ugeavisen Svendborgs arrangement, men […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til at fejre de bedste i Svendborg og omegn for 2022? D. 11. marts inviterer Ugeavisen Svendborg til deres store prisoverrækkelsesshow, Best of Svendborg Kommune, hvor områdets talenter og ildsjæle skal hædres og hyldes til den helt store guldmedalje. 
De seneste to år har corona spændt ben for Ugeavisen Svendborgs arrangement, men nu kan vi heldigvis samles igen til et brag af en prisfest på Borgerforeningen Svendborg Teater. Kommunens allerbedste inden for handel, kultur og erhverv skal have et ekstra stort skulderklap, og I kan heppe med som publikum.
Showet løber af stablen med Jakob Engmann som konferencier, og undervejs vil Olli North og husorkesteret med Ole Kibsgaard og soloartister sørge for fed musik og god underholdning. Efter prisoverrækkelserne er der endda releaseparty med Olli North, og DJ’en spiller helt til midnat.
Ses vi?
Se aftenens program og bestil din billet her.

80/90-party med Viki and Friends

Tag med tilbage i tiden til 80/90’er-fest i Ryslinge Forsamlingshus d. 11. marts, når Musicbooking.dk præsenterer festbandet Viki and Friends. De allerbedste hits fra 80’erne og 90’erne er hevet frem og støvet af, så I kan synge og danse til et brag af en fest i Ryslinge Forsamlingshus. Viki and Friends vil spille deres version […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag med tilbage i tiden til 80/90’er-fest i Ryslinge Forsamlingshus d. 11. marts, når Musicbooking.dk præsenterer festbandet Viki and Friends.
De allerbedste hits fra 80’erne og 90’erne er hevet frem og støvet af, så I kan synge og danse til et brag af en fest i Ryslinge Forsamlingshus. Viki and Friends vil spille deres version af både engelske og danske numre, og I kan glæde jer til alt fra Dodo and the Dodos, Tv2, Tøsedrengene og Kim Larsen til Eurythmics, ABBA og Pointer Sisters.
Dørene åbner kl. 18.00, inden showet vil der blive serveret en lækker buffet.
Er I klar til årets fedeste fest? Så book en billet på www.billet.dk.

80/90-Party og The ABBA Show med FOXX Showband

Det bliver et brag af en fest, når MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 18. marts.  Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 18. marts. 
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid. 
Showet byder på et nøje udvalg af de allerbedste sange fra ABBAS bagkatalog. Du vil derfor komme til at danse til de helt store klassikere som Dancing Queen, Super Trouper og Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight).
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre fra 80’erne og 90’ernes spændende musikkatalog fyldt med dansehits og mindeværdig pop og rock.  
Arrangementet varer fra kl. 20.00-23.45, og det koster 280 kroner + gebyr at deltage. 
Skal du sikre dig en plads til festen? Så bestil din billet med det samme lige her.