Skip to main content

Portvinsfestival.dk vender tilbage til Svendborg for sjette gang

Portvinsfestival.dk, Danmarks førende portvinsevent, er begejstret for at annoncere, at festivalen vender tilbage til Rundbuehallerne på Svendborg Havn for sjette år i træk.

Af: Portvinsfestival.dk | Foto: Portvinsfestival.dk
PRESSEMEDDELELSE

Denne årlige begivenhed, der blev lanceret i Odense for otte år siden, har været en ubetinget succes og har udvidet sig til at inkludere hele fem byer. Svendborg har været en hjørnesten for vinelskernes fest i fem år, og i år vil festivalen finde sted lørdag den 5. oktober 2024.

Portvinsfestival.dk i Svendborg byder på:

10 udstillere

Gæsterne vil have mulighed for at besøge 10 nøje udvalgte udstilleres stande, hvor de kan udforske og smage på en imponerende samling af portvine. Fra velkendte producenter til velvalgte vingårde vil festivalen præsentere en bred vifte af portvine, der appellerer til både nybegyndere og erfarne connaisseurer.

Signaturportvin inkluderet i billetprisen

Som en del af billetprisen vil hver gæst modtage et smukt glas og have adgang til 10 forskellige signaturportvine, håndplukket af de deltagende udstillere. Dette er en unik mulighed for at udforske og nyde nogle af de bedste portvine fra Portugal.

Mulighed for ekstra smagsprøver

Udover de inkluderede glas på billetten har gæsterne også mulighed for at købe ekstra smagsprøver og udforske en bredere vifte af portvine fra de deltagende udstillere.

Særlige festivalpriser

Alle udstillerne vil have specielle festivalpriser, hvilket betyder, at gæsterne kun kan drage fordel af disse tilbud ved at købe en billet til Portvinsfestival.dk.

To billettyper

Festivalen er designet til at imødekomme både kendere og nybegyndere. Den almindelige billet giver adgang til 10 glas af god kvalitet, mens Premium-billetten henvender sig til dem, der ønsker at opleve portvin på et betragteligt højere niveau.

Afslappet miljø og live-jazz

Portvinsfestival.dk skaber en atmosfære af afslappet elegance, hvor gæsterne kan nyde portvinene i stilfulde og rå omgivelser i Rundbuehallerne. Live-jazzmusik vil yderligere forbedre stemningen og give en behagelig baggrundsmusik til portvins-oplevelsen.

“Tapas”-boks med oste, charcuteri og brød:

For at sikre, at gæsterne ikke går sultne derfra, tilbyder festivalen muligheden for at købe en lækker “tapas”-boks fyldt med udsøgte oste, charcuteri og brød, der harmonerer perfekt med portvinens komplekse smagsnuancer.

Portvinsfestival.dk i Svendborg er ikke kun en lejlighed til at smage nogle af Portugals fineste portvine, men også en mulighed for at nyde en dag i godt selskab, omgivet af kultur, musik og delikatesser.

Dato: Lørdag, 5. oktober 2024
Sted: Rundbuehallerne
Billetsalg og mere information: www.portvinsfestival.dk

Hall of Rock – Rockfestival på Svendborg Havn

Svendborg afholder sin helt egen tribute rock-festival den 15. juni.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash

Hvis du er til rock og kan lide en god fest, er der godt nyt. Den 15. juni 2024 afholdes der nemlig endagsfestival på Svendborg Havn udelukkende med rockmusik.

Festivalen starter kl. 12, og så bliver der ellers spillet kendte rocknumre indtil midnat. Det bliver én stor hyldest til verdens største rockbands.

Der kommer i løbet af dagen til at blive spillet fire store rockshows, men derudover kommer der til at være forskellige andre aktiviteter samt DJ’s der spiller rockmusik. Det hele foregår i Værftshalen og langs kajen på Svendborg Havn.

Programmet

Kl. 12.00: Dørene åbner. Opvarmning og frokost
Kl. 14.00: Dirty Beats – AC/DC Tribute
Kl. 15.30: Pause og aktiviteter
Kl. 16.30: Metallica Jam
Kl. 18.00: Spisning (i forsalg eller på dagen)
Kl. 20.00: GNR-Jam – Guns N’ Roses Tribute
Kl. 21.30: Pause og aktiviteter
Kl. 22.30: Rammstein Jam
Kl. 00.00: Efterfest på Kammerateriet

Du kan købe billet her, og på facebookbegivenheden kan du læse meget mere om festivalen.

SkarøFestvial – DEN KÆRLIGSTE LILLE Ø-FESTIVAL

SkarøFestival: En unik festivaloplevelse i Det sydfynske Øhav.

Af: Anders Jørgensen | Foto: Pexels

Tag til Det sydfynske Øhav og vær med til dette års SkarøFestival, når den lille ø afholder dette års festival i 4 dage med god musik og festlig stemning. Normalt bor der kun 20 beboere på den lille ø, men når festivalen løber af stablen ankommer der ca. 1.500 ekstra besøgende til øen.

Der bliver nemlig kun sat 1.500 billetter til salg, da SkarøFestivalen ikke ønsker at vokse sig stor, men blot at vokse sig bedre fra år til år.

Du kan i opleve kunstnere som: Benjamin Hav & Famillien, Folkeklubben, Harske Hubbi og Oh Land samt mange flere.

Det fulde program kan ses her.

Hansted Live 2024

Sydfyns Største Havefest er tilbage den 25.-27. juli med et større musikprogram end nogensinde før.

Af: Rikke Hansen | Foto: Arja Trier
Den årligt tilbagevende musikfestival i Krøyers Have i Svendborg, Hansted Live, er tilbage i 2024, og du kan godt begynde at glæde dig.

Festivalen kommer til at løbe af stablen torsdag den 25. juli, fredag den 26. juli og lørdag den 27. juli 2024.

Torsdag kan du bl.a. glæde dig til at opleve Jacob Dinesen og Sanne Salomonsen feat. The Antonelli Orchestra. Fredag er det bl.a. Saveus, Tim Christensen og GOBS, der er på programmet. Og lørdag kan du se frem til at høre Martin Jensen, Topgunn, Malte Ebert og flere fede artister.

Du kan se hele programmet for Hansted Live her.

Du kan købe din billet lige her, hvor du også kan læse meget mere om festivalen.

Svendborg Ølfestival 2024

Den 13. april fyldes den gamle værftshal med øl, spændende fortællinger og hyggeligt samvær om gode øl.

Af: Rikke Hansen | Foto: Pexels

Er du til øl? Så er der godt nyt til dig. Den 13. april afholdes der Svendborg Ølfestival på havnen, og her kan du smage alverdens spændende øl.

Den store værftshal på Frederiksøen bliver fyldt op med stande fra nogle af landets bedste bryggerier, og her kan du både smage på øllene, få en snak med bryggeren bag og hygge dig sammen med andre ølentusiaster.

Aktiviteter, mad og efterfest

I løbet af dagen kommer der til at være forskellige aktiviteter, ligesom der vil være mulighed for at købe noget at spise – som naturligvis passer godt til øl.

Svendborg Ølfestival 2024 arrangeres af Kammerateriet og ølbaren Bogholderiet, der begge ligger ved siden af Værftshallen. Udover de øl du finder inde på værftet, kan du hos Bogholderiet finde yderligere omkring 270 forskellige slags.

Når festivalen slutter kl. 20, afholder Kammerateriet efterfest.

Festivalen offentliggør løbende, hvilke bryggerier der kommer til at deltage. Det kan du følge med i på Bogholderiets facebookside.

Praktisk:

Du kan vælge mellem forskellige slags billetter til festivalen. De er nemlig inddelt i to tidsrum, så du enten kan vælge at besøge festivalen mellem kl. 11.00-15.00 eller kl. 16.00-20.00. Når du køber en entrébillet skal du vælge, om du vil købe 10, 20 eller 30 ølpoletter med.