Skip to main content

Workshop: Lær at bygge med genbrugsmaterialer

Gemmer der sig en byggemand eller kvinde i dig, som du har lyst til at udforske, eller har du bare lyst til at bidrage til bæredygtighed? Kom på Svendborg Genbrugsstation d. 20 september og lær at bygge mistbænke, mindre bænke og taburetter af materialer fra genbrugsstationen. Du vil få kendskab til materialer og håndværkertøj, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Gemmer der sig en byggemand eller kvinde i dig, som du har lyst til at udforske, eller har du bare lyst til at bidrage til bæredygtighed?
Kom på Svendborg Genbrugsstation d. 20 september og lær at bygge mistbænke, mindre bænke og taburetter af materialer fra genbrugsstationen.
Du vil få kendskab til materialer og håndværkertøj, og du får selvfølgelig det, du bygger, med hjem. Der vil endvidere blive snakket om bæredygtighed, fællesskab, håndværk og genbrug.
Der vil være to undervisere, som er uddannede tømrer og snedker.
Arrangementet er gratis og Svendborg Genbrugsstation vil sørge for design, materialer og alt værktøj. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig ved Pia på følgende mail eller sms:
pdf@vandogaffald.dk
30 16 49 03.

Kreaworkshop for børn

Mangler du en børnevenlig aktivitet til efterårsferien? Så tag dit kreative barn eller barnebarn med til workshop hos AOF Center Fyn den 18. oktober. Så er det efterårsferie, og den skal bruges på hygge med familien. Trænger I til at slå jeres kreative evner løs, så kom med til workshop, hvor I sammen kan kreere […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler du en børnevenlig aktivitet til efterårsferien? Så tag dit kreative barn eller barnebarn med til workshop hos AOF Center Fyn den 18. oktober.
Så er det efterårsferie, og den skal bruges på hygge med familien. Trænger I til at slå jeres kreative evner løs, så kom med til workshop, hvor I sammen kan kreere små kunstværker ud af genbrugsmaterialer.
AOF Center Sydfyn og Vand og Affald står bag arrangementet, og de sørger for masser af skønne materialer. Der vil desuden være to undervisere til stede, der gerne guider og inspirerer jer i jeres kreative arbejde.
Workshoppen er henvendt børn fra 6 år og op, og de skal ledsages af en voksen. Det koster 10 kroner i entré pr. voksen.