Skip to main content

Lone Volder Johnsen Keramik holder julemarked

Lone Volder Johnsen Keramik holder lørdag den 19. og søndag den 20. november fra kl.10:00-17:00 julemarked i samarbejde med cafe Frilandsmuseet. Julemarkedet bliver holdt i intime og rustikke omgivelser i gårdbutikken. Her vil du have mulighed for at gå på opdagelse i spændende boder med alt fra kunsthåndværk til brugskunst. Julemarkedet markerer samtidigt også butikkens 10-års […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lone Volder Johnsen Keramik holder lørdag den 19. og søndag den 20. november fra kl.10:00-17:00 julemarked i samarbejde med cafe Frilandsmuseet.
Julemarkedet bliver holdt i intime og rustikke omgivelser i gårdbutikken. Her vil du have mulighed for at gå på opdagelse i spændende boder med alt fra kunsthåndværk til brugskunst.
Julemarkedet markerer samtidigt også butikkens 10-års jubilæum, så kig forbi og deltag i fejringen og gør en god handel.
 

Julemarked i Strammelse Brugerlaug

Den søde juletid nærmer sig, og du kan i år komme med til et hyggeligt julemarked i Strammelse Brugerlaug den 25. og 26. november. Til dette hyggelige julemarked vil der være mulighed for at komme og købe årets jule- og adventsgaver. Der vil også være mulighed for at købe dekorationer, adventskranse, småkager, syltevarer, håndarbejde, genbrugstøj, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den søde juletid nærmer sig, og du kan i år komme med til et hyggeligt julemarked i Strammelse Brugerlaug den 25. og 26. november.
Til dette hyggelige julemarked vil der være mulighed for at komme og købe årets jule- og adventsgaver.
Der vil også være mulighed for at købe dekorationer, adventskranse, småkager, syltevarer, håndarbejde, genbrugstøj, smykker, honning, keramik m.m.
I den hyggelige café er der også mulighed for at købe glögg, æbleskiver, te, kaffe, øl og vand.
Der er altså ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en hyggelig weekend – hvor der er åbent fra 10-16 begge dage.
Hvis du ønsker en bod, skal du kontakte Susanne på tlf. 22 55 48 33 senest d. 7. november.

Børnejulemarked på FGU i Svendborg

D. 23 november sættes der gang i julestemningen, når FGU i Svendborg afholder et stort børnejulemarked! Kom og nyd en dag, hvor julestemningen er i top. I har mulighed for at tage den første dans rundt om juletræet sammen med julemanden eller nisserne. I kan også købes jeres eget juletræ med hjem! I kan også […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 23 november sættes der gang i julestemningen, når FGU i Svendborg afholder et stort børnejulemarked!
Kom og nyd en dag, hvor julestemningen er i top. I har mulighed for at tage den første dans rundt om juletræet sammen med julemanden eller nisserne. I kan også købes jeres eget juletræ med hjem!
I kan også snuppe en tur med juletoget, eller få taget årets julefoto.
Til de kreative er der mulighed for at pynte julekager, lave julegaver eller en flot juledekoration til stuen.
Kom og få en gratis godtepose, og nyd en dag, hvor julens glæder er i fokus.
Julemarkedet afholdes på Ryttervej 59, Svendborg.

Juleloppemarked på Svendborg Gymnasium

Julemåneden nærmer sig, og hvad emmer mere af julestemning end et lokalt julemarked? Fredag d. 1 december afholder Svendborg Gymnasium et stort juleloppemarked. På loppemarkedet har du mulighed for at finde lækre sager. Måske har du lyst til at forkæle dig selv eller se, om den helt rigtige julegave gemmer sig blandt standende? På markedet […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julemåneden nærmer sig, og hvad emmer mere af julestemning end et lokalt julemarked? Fredag d. 1 december afholder Svendborg Gymnasium et stort juleloppemarked.
På loppemarkedet har du mulighed for at finde lækre sager. Måske har du lyst til at forkæle dig selv eller se, om den helt rigtige julegave gemmer sig blandt standende? På markedet vil der dufte af pebernødder, gløgg og varm kakao som du kan nyde mens, du finder dit næste loppefund.
Du kan også booke din egen stand, hvor du kan sælge ud af dine gemmere. En stand koster 30 kr., og den skal bookes senest d. 28/11. Du booker en stand ved at sende 30 kr. til Mobilepay Box 1953YH. Husk at skrive dit navn som kommentar.
Du får tildelt et område og får borde til rådighed, men du skal selv sørge for at have stativer og bøjler med, hvis du har brug for det.