Skip to main content

Demoaften med professionelt fyrværkerishow

Er du til fyrværkeri? Så skal du kigge forbi Krudthuset Svendborg den 28. december.

Af: Rikke Hansen | Foto: Unsplash
Igen i år afholder Krudthuset Svendborg en demoaften den 28. december fra kl. 16.00-19.00. Her vil der blive afprøvet en masse af deres populære raketter og batterier, så du kan finde ud af, netop hvilket fyrværkeri du skal have med hjem til din nytårsfejring.
Når demoshowet er overstået, bliver det tid til det helt store festfyrværkeri. Mike, der professionel fyrværker hos Krudthuset Svendborg, laver et stort og flot fyrværkerishow.
I løbet af aftenen vil der være:
  • Gratis øl
  • Gratis kaffe og chokolade
  • Gratis slush ice
  • Pølsevogn
  • Opvarmet hal
Udover fyrværkeri har de hos Krudthuset Svendborg et stort udvalg af udklædning og udsmykning til store og små.
Arrangementet er kl. 16:00 – 19:00, og demoshowet starter kl. 18:00.

Nytårskur for erhvervslivet

Velkommen til nytårskur for erhvervslivet, hvor I kan få en status på året der gik, og hvad det nye år har i vente. Kom med til nogle indholdsrige og hyggelige timer, hvor Svendborg Kommunes erhvervsliv vil samles. Borgmester Bo Hansen vil starte arrangementet ud med både et tilbageblik på kommunens positive udvikling, ligesom han vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til nytårskur for erhvervslivet, hvor I kan få en status på året der gik, og hvad det nye år har i vente.
Kom med til nogle indholdsrige og hyggelige timer, hvor Svendborg Kommunes erhvervsliv vil samles. Borgmester Bo Hansen vil starte arrangementet ud med både et tilbageblik på kommunens positive udvikling, ligesom han vil præsentere jer for de mange planer i vente. Herefter vil formanden for Svendborg Erhvervsråd, René Ringsted, fortælle om bl.a. rådets indsatser og Sydbanks Initiativpris, og slutteligt vil direktør for Tænketanken Europa, Lykke Friis, berette om EU fremadrettet.
Nytårskuren varer fra kl. 11.00-14.00, og der vil blive serveret buffet.
Tilmelding er efter først-til-mølle. Skriv til erhverv@svendborg.dk