Skip to main content

Nytårskur på Rådhuset

Traditionen tro afholdes der Nytårskur på Rådhuset den 13. januar.

Af: Rikke Hansen | Foto: Pexels

Når kalenderen siger den 13. januar er det igen blevet tid til Nytårskur på Rådhuset.

Nytårskuren er fra kl. 11.00-12.30, og det finder sted i Rådhussalen.

Program:

Kl. 11.00: Borgmester Bo Hansen byder velkommen, og fortæller om hvordan det står til i kommunen og om hvad hans tanker er for fremtiden i Svendborg Kommune.

Kl. 11.30: Chefredaktør for Fyns Amts Avis, Karl Erik Stougaard, holder et oplæg om avisen: “Gammel avis – nye tider – en verden i forandring”

Kl. 11.45: Duoen Lisbeth Refbjerg på guitar og Mette Thorsen der synger optræder med et musikalsk indslag.

Kl. 12.00: Direktør for Børn, Unge, Kultur og Fritid, Jonas Wittendorf, fortæller om, hvad der sker, når kommunen får indbydelse fra kongehuset. Her er der også et interview med Anton Danielsen og Sarah Kaddour Gustavsen, der var Svendborg Kommunes repræsentanter til Prins Christian 18-års fødselsdag.

Kl. 12.15: Musik og afrunding. Der bliver serveret bobler og kransekage.

Nytårskur for erhvervslivet

Velkommen til nytårskur for erhvervslivet, hvor I kan få en status på året der gik, og hvad det nye år har i vente. Kom med til nogle indholdsrige og hyggelige timer, hvor Svendborg Kommunes erhvervsliv vil samles. Borgmester Bo Hansen vil starte arrangementet ud med både et tilbageblik på kommunens positive udvikling, ligesom han vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til nytårskur for erhvervslivet, hvor I kan få en status på året der gik, og hvad det nye år har i vente.
Kom med til nogle indholdsrige og hyggelige timer, hvor Svendborg Kommunes erhvervsliv vil samles. Borgmester Bo Hansen vil starte arrangementet ud med både et tilbageblik på kommunens positive udvikling, ligesom han vil præsentere jer for de mange planer i vente. Herefter vil formanden for Svendborg Erhvervsråd, René Ringsted, fortælle om bl.a. rådets indsatser og Sydbanks Initiativpris, og slutteligt vil direktør for Tænketanken Europa, Lykke Friis, berette om EU fremadrettet.
Nytårskuren varer fra kl. 11.00-14.00, og der vil blive serveret buffet.
Tilmelding er efter først-til-mølle. Skriv til erhverv@svendborg.dk