Skip to main content

Pizza og vinsmagning med Økologisk Vinimport

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza. Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza.
Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken 14 i Ulbølle, hvor han i selskab med Mikkel fra Mikkels Pizza vil holde pop-up vinsmagning med tilhørende pizza og tapas.
Under gårdens hyggelige pergola, hvor druerne hænger som frugtbare guirlander, vil Klaus Holm præsentere en række natur- og økologiske vine. Du kommer dog ikke til at gå sulten i seng, da Mikkel samtidig byder på middag. Menuen står på napolitansk surdejspizza med grønt fra haven, lokale råvarer og udvalgte tapasanretninger.
Arrangementet finder sted kl. 18:00-21:30, og der vil også være mulighed for at købe de forskellige vine. Deltagelse koster 300 kroner og for beløbet får du en aften i hyggelige omgivelser fyldt med vin, pizza og tapas.
Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet til Mikkel på mobilepay: 25 39 90 05, hvor navn og nummer registreres. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er senest d. 29. september.
Læs mere om arrangementet her.
| Annoncørbetalt indhold |

Vinsmagning med Økologisk Vinimport

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften.  Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften. 
Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af Houda kreerer Restaurant Øret en flerretters menu, som skal parres med udvalgte vine fra Klaus Holms hånd.
Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, importerer veganske, økologiske og biodynamiske vine fra certificerede vingårde i Spanien. Til vinsmagningen hos Restaurant Øret har den erfarne vinkender nøje udvalgt syv forskellige vine, og du kan bl.a. se frem til at smage på cava, hvid- og rødvine samt en dessertvin. 
Du kan tilmelde dig vinsmagningen på tlf.: 22 90 31 32.
| Annoncørbetalt indhold |