Skip to main content

Guns N’ Roses-Jam live i Kulturhus Svendborg

Skal I med, når Guns N’ Roses-Jam fyrer op for alle de klassiske rockhits? Så sæt kryds i kalenderen d. 28. januar! Der bliver rig mulighed for at skråle med på “Welcome To The Jungle”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ Mine” og mange flere af de populære sange, når Guns N’ Roses-Jam hylder det elskede […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal I med, når Guns N’ Roses-Jam fyrer op for alle de klassiske rockhits? Så sæt kryds i kalenderen d. 28. januar!
Der bliver rig mulighed for at skråle med på “Welcome To The Jungle”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ Mine” og mange flere af de populære sange, når Guns N’ Roses-Jam hylder det elskede rockband og giver jer en nostalgisk og autentisk musikoplevelse. I 2013 gik en gruppe passionerede fans og dedikerede musikere sammen og blev til Guns N’ Roses-Jam, og siden har bandet sunget liv i de velkendte klassikere over hele Danmark.
Kom med til et brag af en rockfest d. 28. januar i Kulturhus Svendborg.
Vær opmærksom på, at det er en ståkoncert.
Pris: 250 kr. ekskl. gebyr. For balkonplads: tillægspris på 50 kr.
Få mere info og bestil jeres billetter her.

Koncert med Sko/Torp

Skårup Musikforsyning inviterer til en fed koncert med den populære poprock-duo Sko/Torp fredag d. 17. marts. Skal du med? Kan du teksten til “On a long lonely night” udenad, og nynner du gerne med på “Familiar Roads” og “Glorious Days”? Sko/Torp startede deres karriere tilbage i 1989, og den dag i dag kan de stadig […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skårup Musikforsyning inviterer til en fed koncert med den populære poprock-duo Sko/Torp fredag d. 17. marts. Skal du med?
Kan du teksten til “On a long lonely night” udenad, og nynner du gerne med på “Familiar Roads” og “Glorious Days”? Sko/Torp startede deres karriere tilbage i 1989, og den dag i dag kan de stadig spille for fyldte spillesteder med deres velkendte og højtelskede hits. Snart besøger de Skårup Kultur & Idrætscenter, og du kan komme med til en aften fyldt med god musik og nostalgi.
En billet til koncerten koster 300 kr. ekskl. gebyr, men du kan også bestille mad inden for kun 100 kr. ekstra. Bestil din billet her.

The BOSS – Tribute to Springsteen som akustisk duo

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas på Skrøbelev Gods d. 9. juni! Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rock med til Bruce Springsteens udødelige hits, når tribute-bandet The BOSS giver den fuld gas på Skrøbelev Gods d. 9. juni!
Bruce Springsteen er en legende inden for rockmusik med sin overflod af fede numre og sin energiske optræden. The BOSS – Tribute to Springsteen gør kunsten efter, når de rejser Danmark rundt med deres koncerter, der er spækket med Springsteens største hits. I kan se frem til en autentisk oplevelse, der oser af passion for rockstjernen og hans musik, så selv de største Springsteen-fans bliver begejstrede.
D. 9. juni har MusicBooking.dk arrangeret, at The BOSS kommer besøger Skrøbelev Gods som akustisk duo. Skal du med?
Koncertprisen er 250 kroner plus et gebyr. Inden da serveres en sommerbuffet fra kl. 18, så vil du spise med, koster det i alt 445 kroner plus gebyr. Bestil din billet her.