Skip to main content

Jobinformationsmøde hos politiet i Svendborg

Mød politiet i Svendborg, og få et indtryk af politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten. Kunne du tænke dig at forebygge kriminalitet? Vil du arbejde for et trygt og sikkert samfund? Og har du lyst til et job, hvor ikke to dage er ens? Så kom med til deres jobinformationsmøde, og hør mere om politiets […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mød politiet i Svendborg, og få et indtryk af politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten.
Kunne du tænke dig at forebygge kriminalitet? Vil du arbejde for et trygt og sikkert samfund? Og har du lyst til et job, hvor ikke to dage er ens?
Så kom med til deres jobinformationsmøde, og hør mere om politiets uddannelser og fremtidsmulighederne i Svendborg onsdag den 7. december kl. 19.00 – 21.00.
Forbered dig inden mødet ved at læse mere om job, uddannelser og adgangskravene til Politiskolen, så der bliver mere tid til en snak om den konkrete hverdag som politikadet og politibetjent.
Sådan tilmelder du dig
Tilmeld dig ved at sende datoen for arrangementet, dit fulde navn, din e-mail, fødselsdato og dit telefonnummer til bep002@politi.dk
Du kan sagtes tilmelde flere personer – sørg bare for at skrive disse oplysninger for hver person i din e-mail.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe politiets studievejledning på tlf. 4137 3797.

Konference om Ungdommens Uddannelsesvejledning

Der er stor efterspørgsel på faglærte, og for at komme det til livs skal mange flere unge ind på erhvervsuddannelserne. På torsdag d. 20. april inviterer DI Fyn til konference om Ungdommens Uddannelsesvejledning, hvor fokus vil være på, hvordan vi forbedrer vejledningen af unge, så de også vælger håndværksfagene. På konferencen vil der afholdes en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er stor efterspørgsel på faglærte, og for at komme det til livs skal mange flere unge ind på erhvervsuddannelserne. På torsdag d. 20. april inviterer DI Fyn til konference om Ungdommens Uddannelsesvejledning, hvor fokus vil være på, hvordan vi forbedrer vejledningen af unge, så de også vælger håndværksfagene.
På konferencen vil der afholdes en række oplæg med bl.a. formanden for Danske Skoleelever, Marie Holt Hermansen, erhvervsuddannelseschef på Svendborg Erhvervsskoler og Gymnasier, Rikke Søgren Raisa samt Synnøve Klitgård fra DI’s lærlingeindsats.
Se programmet for dagen her.