Skip to main content

Single vinsmagning

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00. Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin. Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00.
Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin.
Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i alt er der mulighed for at smage på fire forskellige vine, hvilket svarer til cirka to genstande. Sammen med vinen vil der også blive serveret vand og små snacks.
Arrangementet slutter kl. 21:00, hvorefter du har mulighed for at forsætte aftenen på en af de omkringliggende caféer eller barer. Hvis en af de valgte vine falder i din smag, har du også mulighed for at købe dem med hjem til en fordelagtig pris.
Det koster 95 DKK at deltage, og du kan bestille billet her. 

Pizza og vinsmagning med Økologisk Vinimport

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza. Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza.
Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken 14 i Ulbølle, hvor han i selskab med Mikkel fra Mikkels Pizza vil holde pop-up vinsmagning med tilhørende pizza og tapas.
Under gårdens hyggelige pergola, hvor druerne hænger som frugtbare guirlander, vil Klaus Holm præsentere en række natur- og økologiske vine. Du kommer dog ikke til at gå sulten i seng, da Mikkel samtidig byder på middag. Menuen står på napolitansk surdejspizza med grønt fra haven, lokale råvarer og udvalgte tapasanretninger.
Arrangementet finder sted kl. 18:00-21:30, og der vil også være mulighed for at købe de forskellige vine. Deltagelse koster 300 kroner og for beløbet får du en aften i hyggelige omgivelser fyldt med vin, pizza og tapas.
Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet til Mikkel på mobilepay: 25 39 90 05, hvor navn og nummer registreres. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er senest d. 29. september.
Læs mere om arrangementet her.
| Annoncørbetalt indhold |

Vinsmagning med Økologisk Vinimport

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften.  Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften. 
Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af Houda kreerer Restaurant Øret en flerretters menu, som skal parres med udvalgte vine fra Klaus Holms hånd.
Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, importerer veganske, økologiske og biodynamiske vine fra certificerede vingårde i Spanien. Til vinsmagningen hos Restaurant Øret har den erfarne vinkender nøje udvalgt syv forskellige vine, og du kan bl.a. se frem til at smage på cava, hvid- og rødvine samt en dessertvin. 
Du kan tilmelde dig vinsmagningen på tlf.: 22 90 31 32.
| Annoncørbetalt indhold |

Portvin og Tapas

Glæd dig til en virkelig spændende vinsmagning af den hvide portvin i forskellige afskygninger tilsat en lækker tapas anretning. Portvin er en af tidens mest populære vine. Vildmedvin Svendborg sætter fokus på den hvide portvin og vil gå lidt i dybden både den unge udgave og helt gamle lagerede af denne fantastiske type portvin. Der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Glæd dig til en virkelig spændende vinsmagning af den hvide portvin i forskellige afskygninger tilsat en lækker tapas anretning.
Portvin er en af tidens mest populære vine. Vildmedvin Svendborg sætter fokus på den hvide portvin og vil gå lidt i dybden både den unge udgave og helt gamle lagerede af denne fantastiske type portvin.
Der vil blive smagt på 7 forskellige portvine og hertil vil der være lækker tapas.
Smageprogram tilkommer snarest her, men det er den vanligt høje standard.
Smagningen er inkl. en tapas anretning.
Pris pr. deltager er:
Online: kr. 350,00 + gebyr
I butik: kr. 350,00
Køb din billet her.

Portvinsfestival i Svendborg

Kom med, når der igen skal smages på de dejlige portvins dråber fra Douro. Med en billet til festivalen får du adgang til et stempelkort til 10 gode glas portvin – ét på hver stand, samt mulighed for at handle portvin med hjem til særlige festivalpriser. Denne billet koster 359 kr. Med en Premium-billet vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med, når der igen skal smages på de dejlige portvins dråber fra Douro.
Med en billet til festivalen får du adgang til et stempelkort til 10 gode glas portvin – ét på hver stand, samt mulighed for at handle portvin med hjem til særlige festivalpriser. Denne billet koster 359 kr.
Med en Premium-billet vil du blive serveret portvine på et betragteligt højere niveau. Denne billet koster 559 kr.
Udover de 10 gode glas som er inkluderet i din billet, kan du købe poletter og smage en masse andre særlige portvine, både ældre Vintage, White Port, Colheita og Tawny.
Der er også mulighed for at tilkøbe lækker ost og charcuteri, så du ikke behøver at drikke på tom mave. Anretningen skal købes på forhånd.
Følg med i og læs mere om begivenheden her.