Skip to main content

Portvinsfestival.dk vender tilbage til Svendborg for sjette gang

Portvinsfestival.dk, Danmarks førende portvinsevent, er begejstret for at annoncere, at festivalen vender tilbage til Rundbuehallerne på Svendborg Havn for sjette år i træk.

Af: Portvinsfestival.dk | Foto: Portvinsfestival.dk
PRESSEMEDDELELSE

Denne årlige begivenhed, der blev lanceret i Odense for otte år siden, har været en ubetinget succes og har udvidet sig til at inkludere hele fem byer. Svendborg har været en hjørnesten for vinelskernes fest i fem år, og i år vil festivalen finde sted lørdag den 5. oktober 2024.

Portvinsfestival.dk i Svendborg byder på:

10 udstillere

Gæsterne vil have mulighed for at besøge 10 nøje udvalgte udstilleres stande, hvor de kan udforske og smage på en imponerende samling af portvine. Fra velkendte producenter til velvalgte vingårde vil festivalen præsentere en bred vifte af portvine, der appellerer til både nybegyndere og erfarne connaisseurer.

Signaturportvin inkluderet i billetprisen

Som en del af billetprisen vil hver gæst modtage et smukt glas og have adgang til 10 forskellige signaturportvine, håndplukket af de deltagende udstillere. Dette er en unik mulighed for at udforske og nyde nogle af de bedste portvine fra Portugal.

Mulighed for ekstra smagsprøver

Udover de inkluderede glas på billetten har gæsterne også mulighed for at købe ekstra smagsprøver og udforske en bredere vifte af portvine fra de deltagende udstillere.

Særlige festivalpriser

Alle udstillerne vil have specielle festivalpriser, hvilket betyder, at gæsterne kun kan drage fordel af disse tilbud ved at købe en billet til Portvinsfestival.dk.

To billettyper

Festivalen er designet til at imødekomme både kendere og nybegyndere. Den almindelige billet giver adgang til 10 glas af god kvalitet, mens Premium-billetten henvender sig til dem, der ønsker at opleve portvin på et betragteligt højere niveau.

Afslappet miljø og live-jazz

Portvinsfestival.dk skaber en atmosfære af afslappet elegance, hvor gæsterne kan nyde portvinene i stilfulde og rå omgivelser i Rundbuehallerne. Live-jazzmusik vil yderligere forbedre stemningen og give en behagelig baggrundsmusik til portvins-oplevelsen.

“Tapas”-boks med oste, charcuteri og brød:

For at sikre, at gæsterne ikke går sultne derfra, tilbyder festivalen muligheden for at købe en lækker “tapas”-boks fyldt med udsøgte oste, charcuteri og brød, der harmonerer perfekt med portvinens komplekse smagsnuancer.

Portvinsfestival.dk i Svendborg er ikke kun en lejlighed til at smage nogle af Portugals fineste portvine, men også en mulighed for at nyde en dag i godt selskab, omgivet af kultur, musik og delikatesser.

Dato: Lørdag, 5. oktober 2024
Sted: Rundbuehallerne
Billetsalg og mere information: www.portvinsfestival.dk

Single vinsmagning

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00. Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin. Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lørdag den 12. november afholder VildMedVin i Svendborg single vinsmagning fra kl. 19:00-21:00.
Aftenen tilbyder en hyggelig og uforpligtende stemning, hvor du har mulighed for at møde andre singler over et godt glas vin.
Aftenen starter kl. 19:00, hvor alle mødes og hilser på hinanden. Herefter starter selve vinsmagningen og snakken slippes løs. Alt i alt er der mulighed for at smage på fire forskellige vine, hvilket svarer til cirka to genstande. Sammen med vinen vil der også blive serveret vand og små snacks.
Arrangementet slutter kl. 21:00, hvorefter du har mulighed for at forsætte aftenen på en af de omkringliggende caféer eller barer. Hvis en af de valgte vine falder i din smag, har du også mulighed for at købe dem med hjem til en fordelagtig pris.
Det koster 95 DKK at deltage, og du kan bestille billet her. 

Vinsmagning med Økologisk Vinimport v. Klaus Holm

Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, afholder vinsmagning i Egense Forsamlingshus. Udover at uddele smagsprøver af sine økologiske vine fra Spanien har han også et væld af gode anekdoter med sig i kufferten. Klaus Holm har igennem sin vinforretning Økologisk Vinimport specialiseret sig i at importere økologiske, biodynamiske og naturvine fra økologisk certificerede […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, afholder vinsmagning i Egense Forsamlingshus. Udover at uddele smagsprøver af sine økologiske vine fra Spanien har han også et væld af gode anekdoter med sig i kufferten.
Klaus Holm har igennem sin vinforretning Økologisk Vinimport specialiseret sig i at importere økologiske, biodynamiske og naturvine fra økologisk certificerede vingårde i Spanien. Disse vingårde besøger Klaus Holm personligt med jævne mellemrum, og derfor har han også opbygget et personligt og nærgående kendskab til sine producenter.
Klaus Holm sørger for at bringe varmere himmelstrøg til Svendborg, når han vil fortælle om og give smagsprøver på sine vine fra Catalonien i Spanien. Alle vinene er økologiske og veganske og derudover vil der også blive budt på naturvin.
Vinsmagningen bliver krydret med lune anekdoter og en let anretning. Prisen er 200 kr. inklusiv en let anretning, og du tilmelder dig via karen.egense@hotmail.com senest d. 6/3/2023.

Pizza og vinsmagning med Økologisk Vinimport

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza. Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Få en smag af varmere og eksotiske himmelstrøg, når Økologisk Vinimport og Mikkels Pizza inviterer til vinsmagning og napolitansk pizza.
Normalvis langer Klaus Holm fra Økologisk Vinimport økologiske og biodynamiske vine over disken fra sin butik i Møllergade. Tirsdag d. 3. oktober skifter han dog for en kort bemærkning vinbutikken ud med gården på Langemarken 14 i Ulbølle, hvor han i selskab med Mikkel fra Mikkels Pizza vil holde pop-up vinsmagning med tilhørende pizza og tapas.
Under gårdens hyggelige pergola, hvor druerne hænger som frugtbare guirlander, vil Klaus Holm præsentere en række natur- og økologiske vine. Du kommer dog ikke til at gå sulten i seng, da Mikkel samtidig byder på middag. Menuen står på napolitansk surdejspizza med grønt fra haven, lokale råvarer og udvalgte tapasanretninger.
Arrangementet finder sted kl. 18:00-21:30, og der vil også være mulighed for at købe de forskellige vine. Deltagelse koster 300 kroner og for beløbet får du en aften i hyggelige omgivelser fyldt med vin, pizza og tapas.
Du tilmelder dig ved at indbetale beløbet til Mikkel på mobilepay: 25 39 90 05, hvor navn og nummer registreres. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er senest d. 29. september.
Læs mere om arrangementet her.
| Annoncørbetalt indhold |

Vinsmagning med Økologisk Vinimport

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften.  Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Restaurant Øret og Økologisk Vinimport inviterer igen til vinsmagning og flerretters menu, som garanterer en velsmagende aften. 
Når noget er en stor succes, får man lyst til at gentage det. Det er også tilfældet, når Restaurant Øret i samarbejde med Økologisk Vinimport igen inviterer til vinsmagning i deres lokaler lørdag d. 23. september. Anført af Houda kreerer Restaurant Øret en flerretters menu, som skal parres med udvalgte vine fra Klaus Holms hånd.
Klaus Holm, der er manden bag Økologisk Vinimport, importerer veganske, økologiske og biodynamiske vine fra certificerede vingårde i Spanien. Til vinsmagningen hos Restaurant Øret har den erfarne vinkender nøje udvalgt syv forskellige vine, og du kan bl.a. se frem til at smage på cava, hvid- og rødvine samt en dessertvin. 
Du kan tilmelde dig vinsmagningen på tlf.: 22 90 31 32.
| Annoncørbetalt indhold |