Skip to main content
17. juni 2024

Klar til festival: Ø Festival tilføjer 5 navne til plakaten

Langelands dugfriske festival tilføjer USSEL, When Saints Go Machine, Bathsheba, Niko Blonde og Ella Augusta til plakaten på Ø Festival – Langeland d. 25. – 26. – 27. juli 2024.

Af: Ø Festival - Langeland | Foto: Ø Festival - Langeland
PRESSEMEDDELELSE

Ø Festival har allerede annonceret navne som Guldimund, Anne Linnet, Tina Dickow, Alex Vargas og flere lokale artister, der vidner om lyden af Langeland.

Med dagens tilføjelser er der ingen undskyldning for ikke at sætte kursen mod Langeland i uge 30. Øen summer af oplevelser, kunst, aktiviteter og masser af musik for os alle – sammen.

Det er afgørende for os at vise musikkens mangfoldighed og bringe noget nyt til bordet på den danske musikscene. Derfor inviterer Ø Festivals program både op til lyden af Langeland, sommerferieminder, dans og musik på tværs af generationer. I dag løfter vi sløret for ny musik som ‘When Saints Go Machine‘, der inviterer til en elektronisk fest, som ikke blot skal høres, men også mærkes blandt Ø Festivals gæster. På samme måde har vi USSEL og Bathsheba, der som fængende performere leverer en intens magi til deres live-acts. Jeg glæder mig personligt til at opleve dem alle på Ø Festival – Langeland, fortæller Carsten Holm, medejer af mad og musikperlen GAARDHAVEN i Rudkøbing samt TV- og radiovært på DR.

I dag annoncerer Ø Festival fem artister til sommerferieøens plakat:

  • USSEL
  • When Saints Go Machine
  • Bathsheba
  • Niko Blonde
  • Ella Augusta

De nye navne fuldender et næsten færdigt festivalprogram, når festivalen til sommer for første gang åbner indgangen på Rue Mark.

Fakta:

Om Ø Festival

Ovenstående navne er med til at sætte Langeland på kortet, når Ø Festival i uge 30 d. 25 – 26. – 27. juli inviterer til festival på Rue Mark. Langeland vil i hele uge 30 summe af oplevelser, når Ø Festival inviterer til sommerferieaktiviteter og festival på den smukke danske ø. Med seks dages festival inviterer vi gæster og lokale til at opleve Langeland, når øen de første tre dage vil summe af oplevelser og aktiviteter, som viser øens perler frem i et oplevelseskatalog.