Skip to main content
31. januar 2024

Kom med til lanceringen af to nye øl hos Midtfyns Bryghus

Midtfyns Bryghus har to nye one-offs på vej – en American Brown Ale og en Helles Bock. 1. og 2. februar inviterer bryghuset indenfor til gratis smagsprøver.

Af: Isabella Ravn | Foto: Midtfyns Bryghus

Elsker du at prøve kræfter med nye øl? Så kommer her en god nyhed. Midtfyns Bryghus lancerer nemlig to nye øl, som du enten kan forudbestille på deres hjemmeside i dag, eller som du kan prøvesmage, når bryghuset holder åbent fra kl. 12-17 på torsdag og fredag den 1. og 2. februar.

Der er tale om en ny smagfuld American Brown Ale og en let Helles Bock. Begge er one-offs, hvilket betyder, at de kun findes i et begrænset antal.

Den tyske Helles Bock har fået Kasper fra Midtfyns Bryghus som model på etiketten og Brown Alen har fået Jimmy på etiketten. Og det er ikke første gang, at bryghuset hylder deres medarbejdere. De har nemlig for nyligt fået nyt reklamemateriale med karikaturtegninger af de ansatte. Det kan du læse mere om her.

American Brown Ale

Jimmy, som pryder flasken, og som arbejder som bryghusets sælger, ølentusiast og ølsommelier, fortæller om den nye brown ale, at:

Det er en lækker amerikansk brown ale med en flot kastanjefarve og lyst beige skum. Øllets aroma er tørrede frugter, nødder og ristet brød. Dertil har øllet en god maltsødme og en let bitterhedEn ideel ledsager til barbecue og kødretter.

Læs mere om øllen, og bestil den, her.

Helles Bock

Kasper, som pryder den nye Helles Bock er Midtfyns Bryghus’ altmuligmand og foodie, og han har valgt denne øl til jer, da den passer til lidt af det hele. Helles Bock er en lys og let klassisk tysk stilart – og en øl med en frisk bitterhed og lidt maltsødme.

Øllet er brygget med münchenermalt og den klassiske tyske nobelhumle, Hallertau Mittelfrüh. Øllen er fantastisk til al mad lige fra grillmad, smørrebrød og helstegt pattegris.

Læs mere om den nye Helle Bock, og bestil den, her.

Kom med til lanceringen

Hvis du endnu ikke har været forbi bryghuset i Årslev midt på Fyn, er øllanceringen en glimrende mulighed. Så kig forbi Midtfyns Bryghus den 1. og 2. februar, hvor du kan prøvesmage de to nye one-offs.

Begge varianter er sat på hanen, og der vil være gratis smagsprøver fra 12-17 begge dage. Ses vi?

Fotos: Midtfyns Bryghus