Skip to main content
23. februar 2023

Kom til oprydningssalg hos SvendborgSund PlanteSalg!

Hos SvendborgSund PlanteSalg skal de have ryddet ud i deres udgående varer, og derfor inviterer de til oprydningsslag med store besparelser.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos SvendborgSund PlanteSalg skal de have ryddet ud i deres udgående varer, og derfor inviterer de nu til oprydningsslag med store prisbesparelser.

Foråret står for døren, så det er snart tid til at så frø, plante ud og gøre haven klar til lunere temperaturer. Du kan finde nye sager til ekstra skarpe priser hos SvendborgSund PlanteSalg, der lige nu giver hele 70% rabat på forskellige varer, som udgår fra deres sortiment.

Her kan du bl.a. finde frø til flotte blomster, gødning til bedene og en masse dekorative potter og skåle til uderummet.

SvendborgSund PlanteSalg ligger centralt på Tåsinge, og det drives af gartnerne Pia og Michael Fohlmann. Her kan du altså være sikker på en faglig og kyndig rådgivning i dit plantevalg, uanset hvad du er på udkig efter.

Udover tilbudsvarerne finder du et bredt sortiment af alt til haven og altanen, bl.a. massevis af træer og buske, stauder, frø, løg og krydderurter. Hertil kan du købe krukker og potter, jord, gødning og andre former for tilbehør, der gør dit uderum til en ren oase. Derudover har de også et flot udvalg af stueplanter til indendørs.

Kom forbi og se nærmere på de gode tilbud!