Skip to main content
24. januar 2023

Konkurrence: send dit navneforslag til Tankefulds nye plejecenter

I Tankefuld skal der opføres et nyt plejecenter og aktivitetscenter, men det mangler et navn. Deltag i navnekonkurrencen med dit forslag.

Af: Isabella Ravn | Foto:

På Sofielund Skovvej i Tankefuld skal der opføres et nyt plejecenter og aktivitetscenter, men det mangler et navn. Deltag i navnekonkurrencen med dit forslag inden d. 10. februar.

I slutningen af 2025 kan beboerne i Tankefuld glæde sig til at se et splinternyt kombineret plejecenter og aktivitetscenter stå færdig, og det skal selvfølgelig have et passende navn. I den forbindelser ønsker Svendborg Kommune forslag fra alle, der sidder inde med en god idé – og det er værd at byde ind, for der er en præmie på spil!

Navngivningen er nemlig blevet til en konkurrence for alle Kommunens kreative tænkere, og vinderen bliver belønnet med et gavekort til to personer til brunch på et lokalt hotel.

Forslagene vil blive bedømt af repræsentanter fra Svendborg Kommune og FAB – Fyns Almennyttige Boligselskab, og de vil sammen vælge de tre bedste ud i en prioriteret rækkefølge. Herefter skal det valgte navn godkendes af FAB’s beboerdemokrati.

Er du kommet på et godt navneforslag? Så send det til mail: socmyn@svendborg.dk. Fristen er d. 10. februar.