Skip to main content
23. august 2023

Konkurs-festival sælger ud: Nu er populær effekt til salg

Auktionshuset Campen Auktioner, der har fået til opgave at sælge effekterne fra den konkursramte Langelandsfestival, har kunne mærke en særlig interesse fra købere.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA CAMPEN AUKTIONER

Auktionshuset Campen Auktioner, der har fået til opgave at sælge effekterne fra den konkursramte Langelandsfestival, har kunne mærke en særlig interesse fra købere.

”Hvor kan jeg finde strandbaren?”

Det kunne lyde som et turistspørgsmål på en græsk ferieø, men det er ikke tilfældet. Det er derimod et spørgsmål, der er landet på Campen Auktioners sociale medier.

Det store randrusianske auktionshus, Campen Auktioner, har af advokaten og bobestyreren fået en omfangsrig opgave med at sortere og registrere alt inventaret og merchandise fra Langelandsfestivalen, der tidligere på året gik konkurs.

Indboet har været opbevaret i to lagerhaller og i over 20 containere, og derfor har auktionshuset valgt at dele auktionen op i flere dele.

Det kan lyde som en kæmpe udfordring, men for auktionarius Finn Campen hører det under rutineopgave.

“Vi er altid glade og stolte, når vi får denne slags opgaver af konkursadvokater. Der er rigtig mange forskelligartede effekter, og det er en opgave, vi sætter en ære i at løse,” fortæller den erfarne auktionarius.

Tidligere på måneden fandt del 1 og 2 sted, og i den forbindelse blev der delt billeder og videoer af den førnævnte strandbar.

Nu er der godt nyt til de interesserede: Strandbaren er til salg på campenauktioner.dk. Del 3 og del 4 af auktionerne er online, og det er på del 3, at man kan finde baren.

Skulle én bar ikke være nok, er det også muligt at få fingrene i en Underberg-bar, hvor der uden tvivl også er opstået minder og blevet fortalt gode historier i festivalens levetid.

Unikke festivalminder og gode handler

Del 3 og 4 af auktionerne efter Langelandsfestivalen er ikke kun en chance for at erhverve sig et unikt festivalminde, men også for at gøre gode handler. Der er alt fra telte, t-shirts, voksduge, bordplader, borde af kabeltromler, stole, containere og meget mere.

Der er planlagt eftersyn af del 3, auktion nr. 9067, og del 4, auktion nr. 9077, mandag den 28. august kl. 10-17 på Bellevue 4A, 5900 Rudkøbing.

Langelandsfestivalen har efter 30 år sat sit endegyldige punktum, men dens arv lever videre gennem de mange festivalminder, der nu vil blive spredt for alle vinde til nye ejere gennem Campen Auktioners online konkursauktion.

Det nostalgiske i festivalens afslutning afspejler sig i de mange minder, og nu er der mulighed for at gøre en god handel og erhverve sig et unikt stykke festivalhistorie. Så kom til eftersyn og deltag i auktionerne for at få fingrene i et minde fra Langelandsfestivalen.