Skip to main content
17. juni 2024

Læserbrev fra Danmission Genbrug i Svendborg: Af hjertet tak

Danmission Genbrug i Svendborg sender en særlig hilsen til lokalsamfundet, der vælger at donere og støtte butikken på forskellig vis.

Af: Danmission Genbrug i Svendborg | Foto: Pixabay
LÆSERBREV

I Danmission Genbrug i Svendborg har vi netop været samlet til vores årsmøde, hvor vi igen har kunnet fejre, hvor godt det går i vores genbrugsbutik på Vestergade 181A. Derfor vil vi gerne sende en særlig hilsen til vores lokalsamfund.

Tak til vores fantastiske kunder, der vælger at donere deres genbrugsguld til os og til dem, der vælger at støtte vores butikker ved at handle hos os. Det betyder mere, end I måske tror. Vi er taknemmelige for hver eneste donation, der kommer ind ad døren, hvad enten det er i form af isenkram, tøj eller møbler.

For hver bog, der bliver lagt i indkøbskurven, for hver kjole, der hænger rent og strøget på bøjlen, og for hvert glas, der skifter hænder over disken, giver vi håb til fattige og udsatte i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Overvejer du at blive en del af vores frivillige fællesskab, er du meget velkommen til at komme forbi vores butik til en kop kaffe og en snak eller ringe og lave en aftale på 62 22 95 96. Der er plads til alle talenter – store som små.

Vi glæder os til at tage imod jer i butikken næste gang, I kommer forbi. På vegne af holdet af de frivillige fra Danmission Genbrug Svendborg.