Skip to main content
12. februar 2024

Langelandsfortet holder vinterferie-åbent

For første gang i ti år åbner Langelandsfortet op i vinterferien og byder alle velkommen til at gå på opdagelse på området.

Af: Langelands Museum | Foto: Ritzau
PRESSEMEDDELELSE

Hvis man vil være sikker på en fantastisk oplevelse for hele familien i vinterferien, skal man besøge Langelandsfortet. For første gang i ti år åbnes portene op i uge 7 og 8, og det vil derfor være muligt at gå på opdagelse i udstillingerne og på det kæmpestore område under helt andre forhold end normalt.

Vi ønsker at gøre mere for områdets besøgende og turister hele året rundt. Derfor holder vi åbent i de to uger, og hvis det er en succes, gentager vi den. Driller vejret, må vi overveje fremtidens vinterferier på fortet. Vi har for over ti år siden prøvet at holde åbent i vinterferien, hvor vejret drillede, og sneen væltede ned. Dengang endte vi i nyhederne, fordi vi sneede ude på fortet. Selv om vi er et koldkrigsmuseum, kan det også blive for koldt, udtaler museets leder Peer Henrik Hansen med et smil på læben.

I løbet af de to uger vil det på udvalgte dage være muligt at følge arbejdet med at genskabe en sand koldkrigsklassiker, den danskbyggede ubåd ”Spækhuggeren”, som bliver samlet i en af udstillingshallerne. Der vil desuden være aktiviteter for de mindste tirsdag og torsdag i begge uger, og de nærmere detaljer kan ses på fortets hjemmeside.

Der er muligt at besøget museet i både uge 7 og uge 8 fra mandag den 12. februar til fredag den 23. februar – alle dage i tidsrummet kl. 10 til kl. 15.