Skip to main content
4. januar 2024

Lars Lilholt besøger Svendborg med hans unikke solo-show i slutningen af januar

Glæd dig til sange fra det store bagkatalog i akustiske, intime og afdæmpede versioner i den smukke sal på Svendborg Teater.

Af: Live Culture | Foto: Live Culture
PRESSEMEDDELELSE

Den folkekære danske kunstner Lars Lilholt har en forkærlighed for Svendborg. Han har optrådt på Sydfyn i mange årtier, og han var bl.a. på scenen til Landsstævnet i 1994, og siden hen har han optrådt et utal af gange med sit band, senest i sommeren 2023 til Hansted Live.

Onsdag den 31. januar kan du igen opleve Lars Lilholt i Svendborg, denne gang solo og mere intim end nogensinde før.

Han samler generationer

I årevis har Lars Lilholt samlet generationer over hele landet. Han er en erfaren sangskriver med et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog, og så har han en evne til at kommunikere gennem enkle melodier, med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

På hans solo turné har Lars Lilholt sin faste pianist, Kristian Fogh med på scenen. Og han spiller 2 x 50 min. med pause.

Koncertinfo

Der er få billetter til koncerten, der finder sted onsdag den 31. januar 2024 i den smukke sal på Borgerforeningen Svendborg Teater.

Kl. 19.00 åbner dørene, og klokken 20.00 starter koncerten.

Billetprisen er 345 kr. + gebyr.

Køb din billet via Borgerforeningen på Ticketmaster eller hos Live Culture, hvor du også kan læse mere om intimkoncerten.