Skip to main content
15. februar 2024

Lokal salgsvirksomhed udvider med endnu en afdeling

Det går ikke stille for sig hos salgs- og telemarketingfirmaet Hello Sales. Rekorder bliver sat, og nye kontorer bliver indtaget.

Af: Isabella Ravn | Foto: Freepik

Det går stærkt i telemarketingbranchen, og det samme gør sig gældende hos Hello Sales. I starten af året kom de på plads i deres nye kontor i Odense, og nu er deres afdeling i Fuengirola i Spanien også flyttet i nye, større lokaler. Og væksteventyret fortsætter, for nu åbner de et nyt kontor i København.

Det nye kontor åbner 1. april, og det kommer til at ligge tæt på Frederiksberg Centret.

Med åbningen af den nye afdeling er der udsigt til endnu mere vækst og flere kunder øst og vest for Storebælt. Som du tidligere har kunne læse her på siden, så har Hello Sales slået alle salgsrekorder i januar, men det har ikke sat en stopper for vækstdrømmene.

Hos Hello Sales beskæftiger de sig med direkte salg, mødebooking, leadgenerering, online salg og kundeservice. Fordelt på deres tre lokationer i henholdsvis Svendborg, Odense og Spanien beskæftiger de mere end 80 ansatte. Og inden længe kommer der flere medarbejdere til – både i København, men også på en ny lokation, som endnu ikke er offentliggjort.

Er du ny afdelingschef i København?

Til det nye kontor i København søger Hello Sales en afdelingschef, som har lyst til at være med på deres rejse, som starter ud med 0 ansatte – og som gerne om et års tid skulle være med mere end 50 ansatte.

Arbejdsopgaverne vil b.la. bestå af:

  • Det overordnede ansvar og daglig ledelse af afdelingen
  • Motivation og coaching af medarbejdere
  • Salgstræning og on-boarding af nye medarbejdere
  • Kundemøder og salg

Læs hele stillingsopslaget her.

Hello Sales kan også hjælpe din virksomhed

Hvis du ikke er på udkig efter et nyt job, men i stedet en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med alt inden for salg og mødebooking, så kan Hello Sales også hjælpe her.

Så hvis du skal have fyldt din kalender med gode kvalitetsmøder, eller du skal have nogen til at passe din telefon – så tag meget gerne fat i Hello Sales på +45 89 88 99 79 eller info@hellosales.dk – så står de klar som din allierede salgspartner.

De viser dig også meget gerne rundt i en af deres afdelinger, og de lover, at ingen opgave er for stor eller for lille.

Hello Sales er en salgsvirksomhed
Foto: Hello Sales