Skip to main content
19. oktober 2023

LokalVækst starter nyt erhvervsnetværk i Svendborg: Lokalt ansigt står i spidsen

Den 9. november starter erhvervsnetværket LokalVækst Svendborg op.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Ønsker du at udvide dit erhvervsnetværk i Svendborg? Så står LokalVækst klar med en løsning til dig, når der i november holdes første møde.

De fleste erhvervsdrivende har lavet ét eller flere salg via deres netværk. Dette understreger vigtigheden af at have et godt netværk.

I Odense og Middelfart har LokalVækst allerede stærke erhvervsnetværk, og derfor er det nu blevet tid til at starte et op i Svendborg.


Plads til sparring og personlige relationer

Formålet med erhvervsnetværket LokalVækst Svendborg er at skabe nye forbindelser mellem lokale virksomheder. Sammen kan de i netværket sparre med hinanden og sætte nye øjne på forskellige problemstillinger. Uanset om man er en enkeltmandsvirksomhed eller har 100 ansatte, er man velkommen i netværket.

LokalVækst Svendborg kommer til at bygge på personlige relationer, da det oftest er sådan, man bliver stærkere – både som virksomhed og som fællesskab. Det er nemlig i fællesskabet, at man kan spille hinanden stærkere, og det er målet med LokalNyt Svendborg.


Lokal kvinde i spidsen

LokalVækst Svendborg kommer til at blive ledet af en kvinde, der er svendborgenser i hjertet, på trods af at hun oprindeligt kommer fra Sverige.

Arja K. Trier har boet i Svendborg siden 1998, og ifølge hende er det ”Danmarks perle”, og der er intet sted, hun hellere vil bo. Hendes tilknytning til Svendborg er derfor stærk, og det er blandt også derfor, at hun gerne vil stå i spidsen for det nye netværk.

Arja K. Trier er facilitator for det nye erhvervsnetværk. Foto: LokalVækst.

Måske du kender Arja fra hendes arbejde på Radio Diablo, hvor hun i en årrække har solgt annoncer og radiospots. Det kan også være, du har mødt hende nede på Triers Corner, som hun ejer sammen med sin mand.


En stor passion for netværk

Arja har arbejdet med salg hele sit liv, og her igennem har hun skabt sig et stort netværk i Svendborg. Dette netværk tager hun i brug nu, hvor hun starter som facilitator for det nye erhvervsnetværk i Svendborg. Og der er en helt særligt grund til, at hun har sagt ja til jobbet:

Jeg er vild med netværk. Jeg har selv brugt det rigtig meget over mange år, og jeg har fået mange forskellige relationer og venskaber ud af det, fortæller Arja.

Hun er da heller ikke i tvivl om, hvad man som lokal erhvervsdrivende i Svendborg og omegn kan få ud af at være med i netværket:

Det giver bare så meget mening at være med. Man vil jo helst handle med dem, man kender og støtte op om hinanden. Ved at man kender hinanden gennem netværket, vil man bare hellere hjælpe hinanden, end nogen man ikke kender personligt. Derfor er et netværk så godt, fortæller Arja.

Hun ser frem til at starte netværket op, men det er også med en smule nervøsitet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, men jeg er nu også lidt nervøs. Jeg har jo aldrig været fast facilitator før, men jeg er sikker på, at det bliver godt, spændende og givende for alle, der vælger at være med.


Lær mere den 9. november

Det første møde afholdes den 9. november hos Jobcenter Svendborg på Centrumpladsen 4 fra kl. 07.45-09-45, og det er gratis at deltage.

Der er allerede en række virksomheder, der har tilmeldt sig, og som ser frem sig til at styrke det professionelle fællesskab i og omkring Svendborg. Ved netværksmødet vil virksomhederne have mulighed for at præsentere sig selv samt indgå i en dialog med hinanden.

Ved tilmelding bedes man kontakte Arja K. Trier på mail: arja@lokal-gruppen.dk.

LÆS OGSÅ: Bliv klogere på LokalVækst lige her.

Invitation til netværksmødet i LokalVækst Svendborg den 9. november.