Skip to main content
10. november 2023

LokalVækst Svendborg kommer godt fra start med nyt erhvervsnetværk på Sydfyn

Byrådssalen i Svendborg var godt fyldt op, da erhvervsnetværket LokalVækst Svendborg holdte sit allerførste møde torsdag den 9. november med lokalt ansigt i spidsen.

Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Svendborg

På trods af at LokalVækst er helt grønne i Svendborg, var der stor opbakning til erhvervsnetværkets første møde. I Odense og Middelfart har LokalVækst allerede stærke erhvervsnetværk, og derfor er det nu blevet tid til at starte endnu et op på Fyn og denne gang i det sydfynske.

Det var der heldigvis stor tilslutning til, da ca. 30 erhvervsdrivende deltog til erhvervsnetværkets første møde i Byrådssalen. Efter præsentationsrunde af de fremmødte og oplæg ved Allan Holmberg omkring LokalVækst og LokalNyt, var der præsentation af Virksomhedsservice ved Svendborg Kommune, som var værter. Det var Janus Harder Petersen og Torben Trapp, der gav en fin præsentation af Virksomhedsservice – herunder deres handleplan og målsætninger. Og netværksmødet blevet rundet af med en netværksøvelse med udgangspunkt i mangel på kvalificeret arbejdskraft eller ej.

Plads til sparring og personlige relationer

Formålet med erhvervsnetværket LokalVækst Svendborg er at skabe nye forbindelser mellem lokale virksomheder. Sammen kan de i netværket sparre med hinanden og sætte nye øjne på forskellige problemstillinger. Uanset om man er en enkeltmandsvirksomhed eller har 100 ansatte, er man velkommen i netværket.

LokalVækst Svendborg kommer til at bygge på personlige relationer, da det oftest er sådan, man bliver stærkere – både som virksomhed og som fællesskab. Det er nemlig i fællesskabet, at man kan spille hinanden stærkere, og det er målet med LokalVækst Svendborg.

Lokal kvinde i spidsen

LokalVækst Svendborg kommer til at blive ledet af en kvinde, der er svendborgenser i hjertet, på trods af at hun oprindeligt kommer fra Sverige.

Arja K. Trier har boet i Svendborg siden 1998, og ifølge hende er det ”Danmarks perle”, og der er intet sted, hun hellere vil bo. Hendes tilknytning til Svendborg er derfor stærk, og det er blandt andet også derfor, at hun gerne vil stå i spidsen for det nye netværk.

Arja K. Trier er facilitator for det nye erhvervsnetværk. Foto: LokalVækst.

Måske du kender Arja fra hendes arbejde på Radio Diablo, hvor hun i en årrække har solgt annoncer og radiospots. Det kan også være, du har mødt hende nede på Triers Corner, som hun ejer sammen med sin mand. Fremadrettet kan du møde hende hos LokalVækst Svendborg.

Hvis du ønsker at høre mere om det nye erhvervsnetværk i Svendborg eller ønsker at komme med som gæst til det næste møde, kan du kontakte Arja K. Trier på mail: arja@lokal-gruppen.dk

Du kan også blive klogere på LokalVækst lige her.

Herunder kan du se lidt billeder fra netværksmødet i Byrådssalen den 9. november 2023.