Skip to main content
27. maj 2024

Longelse Sportsforening indgår samarbejde med OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Longelse Sportsforening hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Af: OK | Foto: OK
PRESSEMEDDELSE

I fremtiden kan man støtte en social og sund forening, hvor både fodbold, krolf, petanque og banko er på programmet.

I Longelse Sportsforening er det afgørende, at alle kan være med, samt at alle er velkomne. Det er måske en af årsagerne til, at Longelse Sportsforening fungerer som en social løftestang for deres lokalområde, hvorfor mange gode sportslige og sociale øjeblikke deles med hinanden i foreningen.

Derfor er der flere gode grunde til at sende støttekroner mod foreningen, hvilket kan gøres kvit og frit fra OK-tankstationen, hvis man tilknytter OK´s kort eller app til Longelse Sportsforening.

Benyttes tankkortet støtter kunden med 5 øre per liter, mens OK-appen udløser 10 øre per liter.

Det nye samarbejde glæder Martin Rasmussen, som er næstformand i foreningen, samt mangeårig fodboldtræner.

Han udtaler:

Vi har nogle udgifter til pleje og vedligeholdelse af udendørs anlæg og forsamlingshus, som er et stort aktiv for vores lokalområde. Det vil støtten blandt andet gå til, så vi også i fremtiden kan have stor glæde af vores sportsforening. Derfor håber jeg, at mange vil støtte os fra tankstationen i fremtiden.

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre per liter, når betalingen bliver gennemført med OK-kortet. Benytter kunden i stedet OK´s app, fordobles beløbet. Dermed sender OK 10 øre per liter mod kundens udvalgte forening, når kunden benytter OK-appen.

Fakta:

Fakta om OK og OK’s sponsorstøtte:
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.