Skip to main content
6. maj 2024

Mangler du en ekstra hånd i din virksomhed? Lad Virksomhedsservice hjælpe

De små opgaver i hverdagen, kan ofte blive overset, hvis tiden er knap. Det vil Virksomhedsservice i Svendborg Kommune ændre på.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pixabay

Har din virksomhed brug for en ekstra hånd i travle tider?

De små, men essentielle opgaver i hverdagen, der holder hjulene i gang og spreder arbejdsglæde, kan ofte blive overset, hvis tiden er knap. Disse små opgaver udgør ofte hele job i sig selv.

Hos Virksomhedsservice i Svendborg Kommune mener de ikke at man behøver vente, indtil opgaverne bliver uoverskuelige, før man handler på dem.

De tilbyder at besøge din virksomhed til en uforpligtende samtale om, hvilke opgaver der kunne være velegnede som småjobs.

Hvad er småjobs?

Småjobs defineres ikke af en specifik titel eller omfang, men nærmere af den værdi, de tilføjer til virksomheden, medarbejderne og samfundet. Det kan være alt fra vedligeholdelse af udeområder til opvask, rengøring, pakning af varer eller posthåndtering.

Virksomhedsservice tager sig også af rekrutteringsprocessen og sikrer et godt match mellem virksomhed og medarbejder.

Lyder det som noget for din virksomhed? Så kontakt projektleder Lars Malig Rasmussen til en uforpligtende samtale på telefon 30 17 45 31 eller via mail på lars.malig.rasmussen@svendborg.dk.