Skip to main content
31. maj 2024

Maritime Dage har indtaget Svendborg

I disse dage mødes maritimt interesserede i Svendborg til European Maritime Day 2024, der i år afholdes 30. og 31. maj.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: LokalNyt Svendborg

Torsdag den 30. maj og i dag fredag den 31. maj 2024 mødes maritime aktører og interessenter for at netværke, diskutere og skitsere fælles handlinger omkring maritime anliggender og bæredygtig blå økonomi.

European Maritime Day finder sted på SICMA Academy, hvor der er en masse spændende aktiviteter, blandt andet workshops, netværksmuligheder og oplæg med et maritimt omdrejningspunkt.

Dagene er arrangeret af Europa-Kommissionen, Svendborg Kommune og Søfartsstyrelsen og henvender sig til borgere med særlig interesse for havet og det maritime, fagfolk fra virksomheder, myndigheder, offentlige institutioner, NGO’er og den akademiske verden.

For store og små

På Frederiksø afholdes der også Maritime Dage og Åben Ø, hvor man blandt andet kan opleve åbne skibe langs kajen. Du kan fx komme ombord på skibet Thetis med Martin Thorup i spidsen.

Man finder også en børnezone, der indbyder til leg og læring for de mindste. Læs mere om oplevelserne på Frederiksø og find programmet her.

LokalNyt Svendborg har været forbi til Maritime Dage i Svendborg, og du kan se billeder fra SICMA Academy og havnen her:

Du kan også få et indblik i stemningen her: