Skip to main content
1. september 2023

Medarbejderne hos vaskerikoncernen Elis fik besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus

Vaskerikoncernen Elis’ afdeling i Svendborg fik den 30. august et lidt specielt besøg. Ind på parkeringspladsen trillede nemlig fra morgenstunden PensionDanmarks rådgivningsbus, hvor de ansatte kunne få rådgivning om pension og sundhed.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA PENSIONDANMARK

Vaskerikoncernen Elis’ afdeling i Svendborg fik den 30. august et lidt specielt besøg. Ind på parkeringspladsen trillede nemlig fra morgenstunden PensionDanmarks rådgivningsbus, hvor de ansatte kunne få rådgivning om pension og sundhed.

Rigtig mange tog imod det gode tilbud, bl.a. den 61-årige vaskeriarbejder Jette Bønnelykke, der var meget tilfreds med den ”rullende” rådgivning.

Sammen med pensionsrådgiveren loggede jeg ind på min pensionskonto på PensionDanmarks hjemmeside. Her fik jeg et fint overblik over, hvor meget jeg har stående på opsparingen, og hvad jeg kan forvente at få udbetalt, når jeg går på pension. Og det ser helt fint ud, fortæller Jette Bønnelykke.

Hun var også på besøg hos sundhedsrådgiveren i bussen, der fortalte om mulighederne i PensionDanmarks sundhedsordning.

Jeg var oppe på en særlig vægt, hvor jeg fik målt min body age, og sundhedsrådgiveren gav mig også en gennemgang af mulighederne i min sundhedsordning. Jeg har tidligere fået behandlinger hos en fysioterapeut på grund af en ”tennisalbue”. Det er en god ordning, og behandlingerne fungerer bare. Det giver en stor tryghed at have en sundhedsordning, når man har et fysisk arbejde, siger Jette Bønnelykke.

For Helle Madsen, der er afdelingschef i Elis’ Svendborg-afdeling giver det rigtig god mening for virksomheden at få besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus.

Vi vil gerne passe godt på vores medarbejdere, og her passer besøget perfekt ind. Medarbejderne får en personlig rådgivning om deres pensionsordning og om mulighederne i den tilknyttede sundhedsordning. Og det er mit indtryk, at det har stor værdi for dem. Sundhedsordningen i PensionDanmark matcher også fint med vores egen sundhedsindsats, hvor vi tre gange ugentligt har fælles elastikgymnastik for at forebygge smerter og skader blandt medarbejderne, fortæller Helle Madsen.

På billedet får vaskeriarbejder Jette Bønnelykke rådgivning om sin pension af pensionsrådgiver i PensionDanmark Thomas Holm Krogh. Foto: Elis
Fakta om PensionDanmark:

PensionDanmarks medlemmer er almindelige faglærte og ufaglærte lønmodtagere. PensionDanmark administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 800.000 medlemmer beskæftiget i 22.000 private og offentlige virksomheder.