Skip to main content
23. januar 2024

Midtfyns Bryghus hylder sine ansatte i nyt reklamemateriale

Der findes efterhånden mange bryghuse i det danske land, men hos Midtfyns Bryghus har de sørget for at skille sig ud fra mængden med deres nye, humoristiske reklamemateriale.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Midtfyns Bryghus

Når du passerer Midtfyns Bryghus i Årslev, skal du holde ekstra øje med deres nye vejskilt – og sænk gerne farten, for der er masser af detaljer at få med.

Vejskiltets baggrund viser effekter fra bryghuset, bl.a. bryggerkedler og kasser med øl, men hvad der særligt tiltrækker øjet, er de karikerede figurer, som er i fuld gang med arbejdet i bryghuset. Og det er ikke bare tilfældige tegninger – det er alle medarbejderne hos Midtfyns Bryghus, udformet af karikaturtegner Allan Buch.

Stolt af deres medarbejdere

Samme print er lavet på nye flyers, der er klar til uddeling i massevis til årets arrangementer, hvor de skal skabe blikfang og interesse.

Men karikaturtegningerne har også et andet formål, for hos Midtfyns Bryghus er de nemlig så stolte af hele deres hold, at det har været en prioritet at få alle medarbejderne vist frem i det nye reklamemateriale. Derfor har alle måtte agere modeller for tegneren Allan Buch, der har indfanget dem i hver deres funktion hos bryghuset.

Nima Reklame har produceret vejskiltet med Allan Buchs fine tegning. Du kan se flere af Allan Buchs kreationer på hans hjemmeside: allanbuch.dk.

Fotos: Midtfyns Bryghus