Skip to main content
18. januar 2024

Nænsom og effektiv flytning af klaver og flygel på Fyn

Står du overfor en flytning, og får du brug for hjælp til flytning af større ting såsom et klaver eller flygel? Hos Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning har de meget erfaring med flytning af såvel typiske stue-klaverer som store flygler.

Af: Isabella Ravn | Foto: Svendborg Møbeltransport & Flytteforretning

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning kender den typiske arbejdsgang med flytning af store og værdifulde effekter, og de garanterer derfor en sikker og professionel håndtering af dine værdifulde ejendele.

De har ekstra stor respekt for antikviteter og arvestykker, og de har derfor specialiseret sig inden for dette område, så du nemt og trygt kan vælge Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning, hvis du skal have flyttet et flygel eller et klaver fra Fyn.

Flytning til lokalområdet eller langt væk? Ingen opgave er for stor eller for lille

Uanset om klaveret skal flyttes til et andet lokale i Svendborg, eller om det skal til en helt anden by, så står Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning klar til hjælpe dig.

De har siden 1924 hjulpet private og virksomheder med flytning af tunge og store genstande samt møblementer, og de har derfor en bred palet af kompetencer inden for disse typer flytteopgaver.

Når du vælger Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning til dine flytteopgaver, får du et loyalt og erfarent flyttefirma, som du kan stole på håndterer dine effekter med det største hensyn.

Virksomheden er Svendborgs ældste flytteforretning, og den blev grundlagt i 1924 af Verner Pedersen og siden videreført af sønnen John. I 1994 overtog barnebarnet Michael Pedersen, og de har i dag mottoet:

Fra slot eller hytte… Brug os når du skal flytte.
Og det er meget sigende for firmaet, der løser alle opgaver – store som små.

Indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning står klar til at assistere dig med både små og store flytteopgaver, og du må derfor endelig kontakte dem for et uforpligtende tilbud eller for en samtale om deres ydelser.

Michael og teamet kan træffes på både telefon og mail på 62 21 12 75 eller mail@svendborg-moebeltransport.dk

Du er også velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud online her.

Lad Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning stå for flytningen af dine antikviteter og arvestykker. Foto: Svendborg Møbeltransport og Flytteforretning