Skip to main content
22. januar 2024

Nik & Jay er årets hovednavn til Olympen Live ’24

Efter fire fantastiske shows i Royal Arena i efteråret 2023 tager Nik & Jay rundt på festival tour i sommeren 2024. En af festivalerne, der nu stolt kan annoncere Nik & Jay som hovednavn, er den sydfynske endagsfestival Olympen Live.

Af: Live Culture | Foto: Ritzau
PRESSEMEDDELELSE

Lad os ride på en bølge af den bedste energi, musik & bevægelse, under åben Himmel, du & jeg, Nik & Jay Sommer 2024 – Vi glæder os exceptionelt meget. Lys & Kærlighed, lyder det fra Nik & Jay i et officielt statement.

Bandets egne ord indrammer på fineste vis, at Olympen Lives gæster godt kan begynde at glæde sig til en sommerdag i selskab med Nik & Jay.

En drøm er gået i opfyldelse med Nik & Jay øverst på plakaten til Olympen Live. Publikum har allerede taget super godt imod resten af programmet, og vi har på nuværende tidspunkt solgt 25 procent flere billetter sammenlignet med sidste år. Nik & Jay fuldender på fineste vis et musikprogram med pop, rock og sjæl – de har en helt unik tiltrækningskraft, der rammer alle danskere. De er lyden af Danmark og lyden af sommer til Olympen Live ’24, siger Henrik Frisch, Live Culture

Masser af pop og rock

Et helstøbt musikprogram er nu på plads, og programmet (be)viser at Olympen Live gerne vil være en del af den musikalske superliga. På plakaten er: Nik & Jay, Medina, Jada, HUGORM, Hjalmer og Queen Machine.

Danmarks popdronning, Medina, der i sommeren 2023 vendte tilbage i fuld styrke, og som senest har udsolgt hendes arenakoncerter, har om nogen taget danskerne med storm. Hun er aktuel med ny musik og har aldrig stået stærkere.

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en stor popstjerne i Danmark. Hun er samtidig stemmen for en hel generation, der taler om alt fra rettigheder, kropspositivisme og kønsminoriteter. En vigtig stemme på flere fronter.

HUGORM leverer et vanvittigt højt musikniveau, der får publikum til at klappe næsten ukontrolleret og som bliver suget ind i bandets forunderlige lyriske, moderne og vilde rockunivers.

Hjalmer, den fynske musikhelt, der åbner festivalen, der både musikalsk og menneskeligt er musikeren, der bliver ved med at give og overraske. Hans ærlighed, hjertevarme og med utallige hits bliver det absolut ikke en kedelig start på årets festival.

Kopibandet Queen Machine har blæst publikum og anmeldere bagover med deres vilde sceneshow, storslåede fremførelser af Queens utallige hits og skabt den ene koncertsucces efter den anden.

Olympen Live ’24 bliver en helt exceptionel sommerdag i august, hvor du kan opleve noget af den allerbedste musik, vi har på den danske scene. Samtidig er det en festival hvor fællesskab, hygge og ”feelgood-vibes” er i centrum. Vi kan slet ikke få armene ned med så stærkt et program, hvor der virkelig er noget for alle. Fælles er, at alle kunsterne kan noget enestående, og det bør man bare ikke gå glip af, siger Henrik Frisch.

Olympen Live ’24

Afholdes den 24. august på koncertpladsen Olympen bag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborg. Billetpriser fra 695 kr. + gebyr. Læs mere på www.olympenlive.dk