Skip to main content
9. april 2024

Nima Reklame arrangerer fælles bustur til Metallica-koncert i Parken til sommer

Nima Reklame arrangerer en fælles bustur med fuld forplejning og koncertbillet, når Metallica gæster Parken den 14. juni.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pexels

Er du på udkig efter skilte, så er Nima Reklame det rette sted for dig. Her kan du få designet og produceret alle former for skilte, der sikrer synligheden af din virksomhed. De benytter kun materialer af højeste kvalitet, hvilket garanterer, at dine skilte kan modstå enhver form for vejr.

Men Nima Reklame tilbyder også andet end skilte. Nu har du nemlig muligheden for at opleve en Metallica koncert i Parken den 14. juni, og Nima Reklame står for det hele.

Fælles bustur

Nima Reklame arrangerer en bustur med afhentning flere steder på Fyn, koncertbillet med ståplads, fuld forplejning i bussen med øl, vand og mad i København før koncerten begynder. Efter koncerten vil der også være forplejning i bussen med gratis øl, vand og en sandwich på vejen hjem.

Det hele koster 1500,- og der er kun 50 pladser, så skynd dig at melde dig til ved at kontakte 20481330 eller ved at skrive en privat besked til Nima Reklames Facebook.