Skip to main content
2. oktober 2023

Nu kan 23.000 husstande på Sydfyn få fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv

Den 2. oktober vil der åbnes op for køb af fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv for ca. 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg.

Af: Viktor Bork | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA NUUDAY

Den 2. oktober vil der åbnes op for køb af fiberprodukter fra YouSee og TDC Erhverv for ca. 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg kommune samt på Langeland.

Når der i dag åbnes op for salget af produkter fra Nuuday-selskaberne YouSee og TDC Erhverv til 23.000 adresser i det sydfynske, betyder det, at private og virksomheder nu får mulighed for tv-løsninger og internet fra YouSee samt digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv over fibernet.  

Vores kunder efterspørger i stadig højere grad hurtige fiberforbindelser, og det er vores ambition, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen. Vi er derfor glade for, at vi fra i dag kan tilbyde kunder på SEF’s fibernet lynhurtigt internet og fleksible tv-løsninger fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv, siger Jon James, CEO i Nuuday. 

Den nye aftale giver bl.a. en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, så om det er streaming, gaming eller videomøder på arbejdet, så kører det lynhurtigt, sikkert og stabilt.  

Danskerne bliver mere og mere digitale, og det er afgørende, at de har adgang til de digitale løsninger, der passer bedst til netop deres behov. I takt med, at fibernettene løbende udvides, arbejder vi målrettet på at nå bredest muligt ud, så vi kan være med til at give de danske forbrugere og virksomheder endnu mere at vælge i mellem, fortsætter Jon James. 

Endnu flere valgmuligheder 

Samtidig er man hos SEF Fiber glade for at kunderne i Svendborg og omegn samt Langeland nu har endnu flere valgmuligheder, når det kommer til internet og underholdning.  

Vi er glade for, at vi kan byde Nuudays stærke brands YouSee og TDC Erhverv velkommen hos SEF Fiber. Vores ambition er, at vores kunder kan vælge den løsning, der passer bedst til dem – uanset om de er private husstande eller erhvervsadresser med fibernet hos os. Det får de endnu større mulighed for nu, hvor udbuddet igen vokser hos SEF Fiber, udtaler administrerende direktør i SEF Fiber Claus Holm Andersen. 

Om Nuuday 

Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper og eesy servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.   

Om SEF Fiber 

SEF Fiber er et sydfynsk fiberselskab, der er ejer af fibernettet på Langeland og omkring Svendborg Kommune. Siden 2004 har SEF Fiber udrullet fibernettet til ca. 23.000 adresser i området. SEF Fiber har i mange år arbejdet på at udbrede det gode internet i de tyndt befolkede områder med dårlig bredbåndsdækning. Ofte etableres fiberudrulning som bredbåndspuljeprojekter med støtte fra den statslige bredbåndspulje.