Skip to main content
30. april 2024

Nu kan du tanke el lynhurtigt hos Circle K Tåsinge

Circle K har sat fart på den grønne infrastruktur, og du kan nu tanke el på de nye lynladestandere på stationen på Sundbrovej 1, 5700 Svendborg. Her er der kommet 2 ladestandere med 4 lynladepladser. Prisen er 3,95 kroner pr. kWh, og mens din bil lader op i en fart, kan du nyde en kop kaffe eller en bid mad.

Af: Circle K | Foto: Circle K
PRESSEMEDDELELSE

Når det gælder lynladestandere, der kan oplade en elbil på kun 20-30 minutter, er Circle K den operatør, der har det bedste netværk af lynladere i Danmark – med flere på vej i 2024. I de kommende halve år vil vi intensivere vores position og øge antallet af lynladestandere i vores netværk.

10 gange mere effektive end fortovsstandere

Ladestanderne på Circle K-stationerne har en effekt på 300kW med en imponerende effekt på hele 150kW pr. ladeplads. Det er mellem 7 og 13 gange så høj effekt som de såkaldte fortovsladere, der typisk har en effekt på mellem 11 og 22 kW. I løbet af 2024 kan vi flere steder også tilbyde vores kunder endnu mere kraftfuld opladning med 400 kW. De kraftfulde lynladestandere på 300kW og 400kW kan oplade en elbil på blot 20-30 minutter.

Prisen er 3,95 kroner pr. kWh, og du betaler kun for den el, du tanker – der er ingen krav om at binde sig til et dyrt abonnement. Du kan nemt betale med betalingskort ved standeren eller på Circle Ks app ”Circle K Charge”, hvor du kan tjekke tilgængeligheden af lynladerne, før du tanker. Ventetiden ved tankning kan udnyttes til at gøre brug af stationens toiletter, butik og cafemiljø, hvor der er et bredt udvalg af lækker frisklavet mad til kunderne på farten.

450 ladepladser i 2024 – og 1.300 inden 2030

Siden 2020 har Circle K etableret tre nye lynladepladser om ugen for at imødekomme danskernes voksende behov for hurtig og pålidelig opladning. Inden sommerferien øges antallet af lynladepladser til 450 og inden 2030 vil Circle K have 1.300 lynladepladser fordelt på stationer i hele landet.

Vi er allerede den førende brændstofkæde på lynladestandere i Danmark, og den position vil vi udbygge over det næste år. Vi vil være danskernes førende leverandør af drivmiddel både nu og i fremtiden sikre en grøn infrastruktur til danskerne. Vores ambition er, at vores kunder skal ’tanke’ el på samme måde, som de i dag tanker benzin eller diesel, fortæller Trine Vendelboe, der er produktchef for El hos Circle K.