Skip to main content
12. januar 2023

Ny app til borgere i Svendborg Kommune

I Svendborg Kommune har de fået udviklet app’en “Svendborg Borgertip”, der skal hjælpe borgerne med at hjælpe Kommunen.

Af: Isabella Ravn | Foto:

I Svendborg Kommune har de fået udviklet en app, der skal hjælpe borgerne med at hjælpe Kommunen. App’en hedder “Svendborg Borgertip”, og herfra kan du sende tips direkte til Kommunen om fejl på offentlige veje og områder.

Det kan være et hul i vejen, et væltet vejskilt, et træ, der hindrer færdslen, eller måske en ødelagt sandkasse på legepladsen eller en overfyldt skraldespand. Det er alle sammen sager, som Svendborg Kommune skal tage sig af, så du kan færdes uhindret på offentligt veje, stier og arealer.

For at sikre at alting altid er, som det skal være på vores fællesarealer, har Svendborg Kommune også brug for din hjælp. Og det er her, at deres nye app “Svendborg Borgertip” træder ind i billedet.

Meningen med app’en er, at du hurtigt og direkte kan skrive til Kommunen, når du opdager noget, som skal fikses, flyttes eller ryddes.

Det eneste, du skal gøre, er at tage et par gode billede af problemer, både tæt på og fra lang afstand, og herefter skal du sende oplysningerne via app’en. Snarest muligt vil problemet blive udbedret.

“Svendborg Borgertips” kan hentes i App Store eller på Google Play. Alternativt kan du sende oplysninger og billeder pr. mail til ti@svendborg.dk.

Husk, at Svendborg Kommune kun tager sig af deres egne offentlige arealer, og at Sundbrovejen og rute 44 hører under Vejdirektoratets varetægt.