Skip to main content
28. juni 2024

Ny iscafé slår dørene op i hjertet af Svendborg og lokker med gratis smagsprøver

Sommeren bliver lidt sødere i Svendborg i år, når Torvets Iscafé slår dørene op for første gang lørdag den 29. juni. Åbningsdagen byder på lækre smagsprøver og tilbud, som du ikke vil misse.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: LokalNyt Svendborg

Er der noget bedre end en kold og velsmagende is på en varm sommerdag? Beliggende centralt på Møllergade 11 er der gode udsigter for, at Svendborgs nye iscafé bliver et populært sted for alle is-elskere i byen.

Gratis is og gode besparelser

I anledning af åbningen lørdag den 29. juni byder Torvets Iscafé på et særligt tilbud, der vil glæde både store og små. Fra klokken 10 til 11 kan alle besøgende nemlig få en kugle is helt gratis (en per person).

Men festlighederne stopper ikke der – hele dagen kan man nyde 20 % rabat på alle deres isprodukter! Dette inkluderer både pindis, vaffelis og endda iskaffe, så der er noget for enhver smag.

Torvets Iscafé har et bredt udvalg af lækre isvarianter, der spænder fra klassiske smagsvarianter til mere eksotiske kombinationer som is med kaffesmag eller skumfidus, og deres udvalg af kold og varm kaffe er allerede spået til at blive en favorit blandt de lokale. Med den centrale placering på hjørnet af Lille Torv og Møllergade bliver det nemt at tage en pause fra shoppingen og nyde en is i solen.

Så tag venner og familie med, og oplev Svendborgs nyeste tilføjelse til is-scenen. Husk at komme tidligt for at drage fordel af de gratis issmagsprøver og de gode rabatter.

Vil du vide mere om byens nye iscafé? Så følg dem på Facebook her.

Torvets Iscafé kommer til at holde åbent fra kl. 9-20 hver dag, så der er rig mulighed for at kigge forbi, næste gang du bliver lækkersulten eller tørstig efter en god kop kaffe til rimelige penge.

 

Åbningstilbuddet finder sted hos Torvets Iscafé på hjørnet af Lille Torv og Møllergade, og du skal kigge efter denne skønne facade: