Skip to main content
24. maj 2024

Nye forpagtere klar med nyt navn og nyt koncept

Svendborgs restaurantskib, Brasserie Båden, har de seneste år været forpagtet af Mette Lindahl, men nu kommer skibet i nye hænder.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: LokalNyt Svendborg

Mette Lindahl, der ejer Gastropub Børsen, har efter tre sæsoner som styrmand på Brasserie Båden videregivet forpagtertjansen.

Og når du næste gang besøger Jessens Mole ved havnen i Svendborg, er byens restaurantskib forpagtet af Lars Aagaard og Thomas Andersen, som har et nyt navn og nyt koncept klar.

Livemusik på menuen
I Svendborg er vi glade for musik og fest, og det skal der naturligvis også være plads til på skibet, der nu får navnet M/S Mandalay.

M/S Mandalay bliver en blanding af en café og bar, hvor man vil kunne nyde alt fra en Krebs Dog til et Skaldyrstårn med udsigt til havnens liv. Læs mere om det spændende udvalg af mad her.

Ikke nok med det vil du også fremadrette kunne opleve skøn livemusik, blandt andet coverbands, der løbende vil optræde ombord på skibet.

Åbningsfest
Og du kan få en forsmag på livemusikken, når M/S Mandalay holder Grand Opening fredag den 24. maj. Her vil DJ Jakob Maarup spille fra kl. 16-19 og Live Philosophy vil optræde fra kl. 19-22.

Er du mere til et lækkert måltid mad med helstegt pattegris, er det også en mulighed fra kl. 18. Husk dog at booke bord på forhånd her.

Se hele programmet for åbningsfesten herunder.