Skip to main content
13. november 2023

Ø Festival – Langeland tilføjer seks nye navne til plakaten

Nu har Langelands nye festival Ø Festival – Langeland tilføjet yderligere seks spændende navne til plakaten.

Af: Isabella Ravn | Foto: Ø Festival - Langeland

For nyligt kunne vi løfte sløret for navnet på Langelands nye festival samt navnet på de første artister. Nu har Ø Festival – Langeland tilføjet yderligere seks spændende navne til plakaten.

I dag kunne Ø Festival – Langeland tilføje endnu flere funklende stjerner til plakaten i uge 30. Hele seks nye artister vil lægge vej forbi den nye sommerfestival med havudsigt, musik, kunst og aktiviteter på hele Langeland.

Til det annoncerede line-up tilføjes disse seks navne:

  • COCO O.
  • ALEX VARGAS
  • HVALFUGL
  • ANNE LINNET
  • KARL WILLIAM
  • AYSAY

Ovenstående artister optræder alle på den dugfriske festival ved navn Ø Festival – Langeland. Med seks dages festival inviterer de gæster og lokale til at opleve Langeland, når øen de første tre dage vil summe af oplevelser og aktiviteter, som viser øens perler frem i et oplevelseskatalog. Den 25., 26. og 27. juli 2024 vil de programsatte dage skabe liv og lange nætter på øen, når Rue Mark igen huser festival, nemlig Ø FESTIVAL.

Husk at du kan følge festivalen på deres sociale medier, hvor de løbende kommer til at løfte sløret for flere spændende kunstere.

Du kan følge dem på Facebook her: Ø Festival – Langeland
Og du kan følge med på Instagram her: Ofestivallangeland

Er du interesseret i at vide mere om festivalen, kan du læse pressemeddelelsen fra Good Agency Boys: “Endelig: Ny festival på Langeland”, hvor der står meget mere festivalen, der afholdes på Rue Mark, og som er opstået i et samarbejde mellem Foreningen Langeland Sammen, Broløkke Herregård, GAARDHAVEN og Good Boys Agency.