Skip to main content
15. juni 2023

OK bliver Svendborg Kommunes samarbejdspartner på ladestandere

Svendborg Kommune har netop gennemført første etape af sin tilbudsindhentning i forbindelse med et udbud af ladestandere til elbiler.

Af: Rikke Hansen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA OK

Svendborg Kommune har netop gennemført første etape af sin tilbudsindhentning i forbindelse med et udbud af ladestandere til elbiler, og OK a.m.b.a. blev den vindende ladeoperatør, der skal løse behovet for flere ladepunkter i kommunen.

Der kommer løbende flere og flere elbiler på de danske veje, og dermed stiger behovet for flere offentlige ladeløsninger også. Af den årsag har Svendborg Kommune netop gennemført sit første udbud af ladestandere til elbiler.

I alt seks ladeoperatører afgav tilbud på opgaven, som havde fokus på opladningspris, etableringstid, bæredygtighed og miljø samt det beløb, man som operatør er villig til at betale for at leje det pågældende areal ved tildeling af kontrakter med henblik på opsætning af ladestandere.

OK a.m.b.a blev den vindende ladeoperatør, da selskabet opnåede flest point på baggrund af kriterierne. I vurderingen fremgår det desuden, at OK afgav det mest økonomisk fordelagtige tilbud, vurderet som det bedste forhold mellem pris og kvalitet, jf. udbudsbetingelserne.

Det glæder OK’s markedsdirektør, Kenneth Risborg Korsgaard, som ser frem til at igangsætte udrulningen af ladestandere i Svendborg Kommune.

Vi ser frem til at samarbejde med Svendborg Kommune om at løse behovet for flere ladepunkter i kommunen. Og jeg er både glad og stolt over, at vi ender med at få den højeste score i vurderingen. Det ser jeg som et kvalitetsstempel af OK og vores løsninger og produkter samt ikke mindst af vores gode kunde- og tilkaldeservice, vores selvbetjeningsunivers og i det hele taget af de digitale løsninger, vi kan tilbyde, siger Kenneth Risborg Korsgaard.

I den kommende tid vil OK og Svendborg Kommune indgå i en videre dialog omkring endelig godkendelse af placeringerne, og dernæst vil der blive anmodet om forsyning ved netselskabet.

 

Fakta om udbuddet:
  • Aftalen omfatter 10 ladepunkter fordelt på 5 lokationer, herunder Midtbyhallen, Fremtidsfabrikken, Ollerup Bytorv, Thurøhus Plejecenter og Issø Skolen.
  • Implementeringen indeholder både normal-, hurtig- og lynladere på hhv. 22 kW, 75 kW og 150 kW.