Skip to main content
15. februar 2024

OK-kunder tanker vigtig støtte til Gudbjerg IF

Gudbjerg Idrætsforening har gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK og Dagli’Brugsen Gudbjerg fået udbetalt over 21.000 sponsorkroner.

Af: OK | Foto: OK
PRESSEMEDDELELSE

Gennem sin sponsoraftale med OK og Dagli’Brugsen Gudbjerg modtager Gudbjerg Idrætsforening et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 21.237,59 kroner.

Man kan støtte Gudbjerg Idrætsforening ved at tanke hos Dagli’Brugsen Gudbjerg. Det er nemlig OK og forhandlere, der udbetaler pengene til foreningen.

Sponsorstøtten betyder virkelig meget for en lille forening som vores. Den gør, at vi kan imødekomme ønsker om redskaber, tøj og lignende. Hvis en træner gerne vil deltage i en temadag eller et kursus, som støtter op under vedkommendes indsats som frivillig leder, kan vi også bidrage til det. Når vi har besøg af OK, hjælper vi til og får en snak med dem, der går i brugsen og minder dem om, hvor vigtigt det er, at de har sat deres OK-kort til at støtte Gudbjerg idrætsforening,  siger Charlotte Nymark Kjærgaard, som er formand for Gudbjerg IF.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. OK dobler nemlig støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

Fakta:

Om OK og OK’s sponsorstøtte:
  • OK a.m.b.a. er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til intelligent energiovervågning, grøn el og varmepumper.
  • OK er et dansk andelsselskab og ejet af cirka 11.300 kunder og forhandlere
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 2.500 klubber og foreninger over hele landet.
  • Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i en række humanitære organisationer, herunder SOS Børnebyerne, Hospitalsklovnene, Kræftens Bekæmpelse mv.