Skip to main content
SVENDBORG

OM LOKALNYT SVENDBORG

Vil du gerne holde dig opdateret på, hvad der sker i Svendborg? Så er LokalNyt Svendborg stedet. Se hvorfor i videoen herunder, eller læs mere om hvem vi er, og hvad vi kan længere nede på siden.

DIT LOKALE NYHEDSMEDIE I SVENDBORG

LokalNyt Svendborg er dit lokale nyhedsmedie, der samler alt, hvad der sker i netop dit område.

På LokalNyt Svendborg skriver vi om stort og småt som rører sig i byen og kommunen. Det her er stedet, hvor du kan holde dig opdateret på lokale nyheder, det lokale erhvervsliv og meget mere. I vores kalender kan du altid holde dig opdateret på, hvad der sker i byen, og hvornår den næste spændende begivenhed i Svendborg finder sted. 

Hvis du er på udkig efter en tømrer, en frisør eller en pensionsrådgiver, kan du også finde det på LokalNyt Svendborg. Vi har skabt et overblik over de lokale virksomheder, så du let kan finde den rette til dit behov. 

Hvis du er på udkig efter et nyt arbejde eller en praktikplads i Svendborg, er det her også stedet.

Du kan følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn for altid at være sikker på at få den nyeste info om, hvad der sker i Svendborg.

KONTAKT OS

Du kan kontakte os her, hvis du har et tip til en god historie, en ny begivenhed eller en ledig stilling i Svendborg Kommune.

Du kan også kontakte os her, hvis du har spørgsmål.