Skip to main content
21. december 2023

Pokaldrømmen lever: GOG sikrede sig en plads i Final4

Stemningen var i top i Phønix Tag Arena i Gudme, da GOG i går aftes vandt 40-35 over Ribe-Esbjerg. Holdet gik dermed videre i Santander Cuppen til Final4.

Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Svendborg

Onsdag aften havde Ribe-Esbjerg taget turen fra det vestjyske til Gudme, hvor de mødte GOG i årets Santander Cup. Og selvom håndboldkampen til tider var jævnbyrdig, var det GOG, der sikrede sig sejren og dermed en plads i Final4.

I det gule hjørne havde mere end 300 unge indtaget Svanetribunen, og stemningen fra dem og resten af Phønix Tag Arena var helt i top.

Spænding i både første og anden halvleg

Første halvleg bød på et gensyn med Nicolai Pedersen, som kortvarigt har været ude. Han gjorde sig især bemærket i slutningen af første halvleg, hvor han lavede to hurtige scoringer. Tobias Thulin og Emil Madsen gjorde det også rigtig flot i en tæt halvleg, som endte med stillingen 20-16 til de gule.

Anden halvleg startede med små fejl, og GOG holdte en tæt føring. Selvom der manglede lidt skarphed, sad de fleste stadig med følelsen af, at drengene fra GOG havde styr på det.

Undervejs var føringen kun med et enkelt mål (26-25), men GOG kom stærkt tilbage, og kampen endte med et flot resultat på 40-35.

Emil Madsen blev kåret som kampens bedste spiller, og han blev også topscorer med hele 13 mål.

Du kan læse mere om kampen her.