Skip to main content
25. april 2024

RenBåd søsætter ny aftale i Svendborg

Efter at have halet en investering på en million kroner i land i Løvens Hule sætter virksomheden RenBåd nu kursen mod Svendborg.

Af: RenBåd | Foto: RenBåd
PRESSEMEDDELELSE

RenBåd, som specialiserer sig i klargøring, servicering og vinteropbevaring af både, overtager lejemålet af den store bådopbevaringshal i Svendborg fra P.S. – Gnisten Marine. RenBåd får dermed et vigtigt fysisk ankerpunkt for sine services på en attraktiv lokation, som skal danne udgangspunkt for virksomhedens fortsatte ekspansion.

Svendborg, d. 24. april, 2024 – Efter godt 30 år i Svendborg har P.S. – Gnisten Marine valgt at overlade lejemålet af den store bådopbevaringshal til nye kræfter. RenBåd overtager den 1. juli den 4.000 kvadratmeter store hal inklusive kraner, gaffeltrucks og de muligheder for vinteropbevaringsaftaler, der er tilknyttet de forskellige bådejere. Hallen huser omkring 100 store både om vinteren, som altså fremover kan nyde godt af RenBåds services.

RenBåd står bag et nyt koncept i bådbranchen, hvor virksomheden ud over vinteropbevaring, udfører bundrengøring og -behandling, polering, forsikringsskader og motorservice på både over alt i landet. Virksomheden har siden etableringen i 2020 haft så stor succes med sit fast-pris-koncept, at det er lykkedes at få serieiværksætter Martin Buch Thorborg, medstifter af Dinero David Andersen og senest investor Morten Larsen med ombord – sidstnævnte med en investering på en million kroner i dette års udgave af Løvens Hule.

Formålet med investeringerne

Formålet med investeringerne er at give RenBåd yderligere vind i sejlene, og en fysisk lokation på Fyn eller i Jylland har ligget i kortene siden deltagelsen i Løvens Hule. Med overtagelsen af bådopbevaringshallen i Svendborg realiseres denne del af vækstplanen, og RenBåd kan herefter tilbyde opbevaring samt båd- og motorservice i Ishøj og Svendborg.

Vi er meget glade for at have indgået denne aftale med P.S. – Gnisten Marine. Alle kender Michael ”Gnist” Christensen, og hvad han står for, og vi er stolte over, at han har valgt os til at føre hallen videre. Vi har længe haft et ønske om at etablere os på Fyn, hvor vi har mange kunder, og hvorfra vi nemmere kan betjene vores kunder i Jylland og selvfølgelig også på Fyn. Vi har folk, der kører fra Ishøj til Fyn og Jylland alle ugens dage for at servicere både. Med den attraktive beliggenhed i Svendborg får vi et perfekt udgangspunkt for at varetage disse opgaver mere effektivt, siger stifter af RenBåd Alexander Mortensen og sætter ord på fremtidsplanerne:

I første omgang har vi fuldt fokus på at servicere de både, der allerede er aftaler med i hallen, men der er plads til flere. Planen er at udvide med flere aftaler og at etablere en afdeling med medarbejdere, som kan varetage vores fynske og jyske aktiviteter, siger Alexander Mortensen.

Michael ”Gnist” Christensen har fulgt med i RenBåds udvikling fra sidelinjen og er sikker på, at han har fundet den rette arvtager til opbevaringshallen.

I min optik har RenBåd fat i noget af det rigtige. De kommer med et nyt servicekoncept, som fjerner meget af det arbejde, der følger med, når man er bådejer. Der er meget arbejde forbundet med at vedligeholde og klargøre en båd, og markedet for disse services er ret uigennemskueligt. Jeg tror, at der blæser nye vinde i branchen, og RenBåd står efter min mening for det nye. Efter 30 år i bådbranchen er jeg klar til et generationsskifte af denne del, og jeg er glad for at give stafetten videre til Alexander og hans team. Samtidig vil jeg gerne understrege, at jeg fortsætter i bådbranchen, da jeg forsat vil drive Marineshoppen på Svendborg Havn videre og ikke mindst stå for udlejning af bådpladser i Thurøbund Marina. Derudover vil jeg også fokusere mere på kommisionssalg af brugte både, siger Michael ”Gnist” Christensen.

RenBåd opbevarede sidste år 100 både på Sjælland og får nu yderligere 100 både under vingerne i Svendborg. Forventningen er at tegne aftaler om yderligere 100 både på Sjælland år, så det samlede antal både på vinteropbevaring runder 300.

Læs mere om RenBåd på www.renbåd.dk

Læs mere om P.S. – Gnisten Marine A/S på www.gnisten.dk

Foto: RenBåd