Skip to main content
15. december 2023

Restaurant Under Uret får ny, men velkendt medejer

Efter mange års tro tjeneste som daglig leder hos restaurant Under Uret er Anders Jensen blevet tildelt medejerskab af spisestedet.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Under Uret Svendborg

Stamgæster hos restauranten Under Uret i Svendborg er vandt til at støde på Anders Jensen, der i en årrække har fungeret som daglig leder og på bedste vis har sørget for gæsternes ve og vel. Det bliver han ved med i fremtiden, men nu med en ny titel. Anders Jensen er nemlig blevet medejer af restauranten.

Ejeren og direktøren af spisestedet, Torben Nielsen, udtaler i et Facebookopslag om nyheden:

Når en medarbejder som Anders skiller sig ud ved at arbejde hårdt, stræber efter konstant forbedring og lever for restaurationsbranchen, er det helt naturligt at tilbyde ham medejerskab,” fortæller han. “Hvis det stod til mig, skulle Anders slås til ridder af Dannebrog eller i det mindste modtage en fortjenstmedalje i guld med kors, bånd og stjerner. Men indtil videre bliver det altså til medejerskab.

Anders Jensen udtaler selv, at kundernes tilfredshed er hans største drivkraft i arbejdet, og at det fremover stadig vil være hans vigtigste prioritet i hverdagen.

Hyggelig stemning og lokale råvarer

Under Uret ligger placeret i hjertet af Svendborg, og inden døre bliver du mødt af stemningsfulde og intime rammer, der indbyder til en behagelig stund med venner eller familie.

Restaurantens menukort er fyldt med et bredt udvalg af velsmagende retter, hvis fællesnævner er, at de er tilberedt af friske og lokale råvarer. For hvert besøg og mundfuld hos Under Uret får du et bid af lokalsamfundet og en smagsprøve på, hvad Svendborg og omegn har at tilbyde kulinarisk.

Menukortet består desuden af alt lige fra klassiske frokost- og aftenretter til kaffe og kage egnet til den hyggelige caféstund. Især er restauranten kendt for sin overdådige brunch, som giver den bedst mulige start på dagen.

Derudover kan du jævnligt indtage mad og drikke til lyden af livemusik, eller du kan bestille retterne som take away.

Læs mere på Under Urets hjemmeside.